Szkoda, że w głowę go nie trafił...wtedy by było dopiero "zabawnie".

podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
ok wiadomo większość zabaw ojca i dziecka prze matkę uznawana jest za "niebezpieczne", ale napierdlania w pociechę kilkunastoma kilogramami śniegu to i dla mnie jako faceta debilizm w czystej postaci...
@nowynick , bo to nie ojciec tylko typek ktory sie spuscil w jego matke.
Prawdopodobnie to jest ten sam ojciec

podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA

nowynick iloma kilogramami? To nie jest z lodu tylko świeża pulchna kula śniegu.
Ojciec Sadol, tylko pod jakim nickiem się ukrywa?
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Ło boszszsz... chciał db, wyszło jak zawsze. W sumie lepiej dla nas. Nie trzeba od razu robić z tego gościa matki madzi.
Jak dzieciak już leży, to słyszę jakby krzyczał "moje jaaaaja"...
Nie... chyba coś źle słyszę.
Nie... chyba coś źle słyszę.
Chłop chciał sobie bałwana ulepić a gówniarz tylko kopał w kulę śniegu, każdy by się wk🤬ił
sad12ysta napisał/a:
nowynick iloma kilogramami? To nie jest z lodu tylko świeża pulchna kula śniegu.
poogladaj filmik jeszcze raz, zobacz z jaką "latwoscia" ojciec rzucił tą "świeżą pulchną kulą sniegu".
Pomysl. Jezeli nie przyszlo mu rzucic tej kuli z taka lekkoscia to co ma powiedziec dziecko? Może rzucimy w Ciebie swieza pulchna kula sniegu o sredniki 100-150cm?

drzymek1906 k🤬a nie wk🤬iaj mnie człowieku. Umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie mówię że bym mu też przyp🤬olił taką kulą śniegu bo to bezpieczne. Młody jestem więc jeszcze pamiętam bardzo dobrze jaka dokładnie taka kula jest. Jest k🤬a pulchna i lekka a to ze dla małego dziecka była za ciężka to mnie c🤬ja obchodzi bo tu chodziło o to że stwierdzenie że ta kula waży kilkanaście kilogramów to jest o dużo za dużo a ty p🤬lisz coś nie mającego związku z tym co napisałem.