👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
W przyrodzie dawno by zdechł z głodu.
Wychodzi na to, że ten jednak był w stanie sobie poradzić wionews.com/trending/watch-two-legged-fox-stuns-family-in-the-uk-video...
Velture nie wiem czy dobrze odczytalem opis, ale wydaje mi sie ze gosciu pije do ciebie... postawie mu za to piwo.

~Beny napisał/a:
Wychodzi na to, że ten jednak był w stanie sobie poradzić
W Anglii bardzo ludzie lubia liski, mozna powiedziec ze nie jest taki w 100% dziki bo jednak ludzie dokarmiaja je na swoich gankach czy w miastach, w niektorych sklepach typu B&M mozna kupic karme dla nich. Latwe zycie maja te stworzenia, ale nie dziwie sie bo liski jednak sliczne sa.
Velture już dwóch kulasów nie ma? Chłopie, ze zbiórkami nie nadążymy

Adrian997 napisał/a:
Takie gowno na sadola?
Gdyby akurat nie streamowała na onlyfansie to poszło by na twoją starą

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie