Chorwaci przygotowali swój materiał dla pana prezydenta.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
O ile pierwsza wersja, holenderska, była momentami nawet zabawna, to potem standardowo zaczęto zasrywać internet podobnymi wersjami- szwajcarką, teraz chorwacką. Nie ma w tym absolutnie nic zabawnego.
gambler1 napisał/a:
to potem standardowo zaczęto zasrywać internet podobnymi wersjami- szwajcarką, teraz chorwacką.
Czekamy na naszą, narodową. Oczywiście na wstępie notariusz przypomni Trumpowi o zobowiązaniach USA wobec Polski, później Waszczykowski nauczy ten młody kraj dyplomacji. Na koniec Broszka opowie, co trzeba w USA zmienić, żeby było dobrze.
tranzystor napisał/a:
Czekamy na naszą, narodową. Oczywiście na wstępie notariusz przypomni Trumpowi o zobowiązaniach USA wobec Polski, później Waszczykowski nauczy ten młody kraj dyplomacji. Na koniec Broszka opowie, co trzeba w USA zmienić, żeby było dobrze.
Przecież już jest nasza wersja. Nie mogę wrzucić, bo niby jest na sadolu, ale zostało usunięte lub przeniesione.
youtube.com/watch?v=l1ZoJ6XCVgQ
Jak dla mnie, świetna wersja (o wizach dyskretnie wspomnieli, a po obamie polecieli "you can grab some pussies inside barak").
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie