Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Chorwacja się nie dała.
konto usunięte • 2013-12-07, 10:51
Wczoraj otrzymałem takiego oto maila:

"Szanowni Państwo,

żyjemy w czasach, gdy to, co normalne, coraz trudniej jest chronić. Z tego powodu uważamy, że warto pogratulować Chorwatom, którzy przyjęli do swojej konstytucji zapis o tym, że małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. W niedzielę, 1 grudnia br., ok. 65% Chorwatów zagłosowało w referendum za tą definicją. Inicjatywę organizacji referendum poparło 750 000 osób, co stanowi prawie 18% liczby ludności!

To sukces o globalnym znaczeniu! Mimo wielkiej medialnej nagonki na organizatorów referendum, mimo zastraszeń ze strony rządu (!), ogromnej akcji lobby przeciwnemu takiemu zapisowi, Chorwaci zdecydowali zgodnie ze swoim sumieniem i wolą. Obywateli Chorwacji wspierały prorodzinne organizacje z całego świata."

Ciekawe czy usłyszymy o tym w TVN...

Niestety nie mogę wkleić linka do strony z petycją aby podziękować Chorwatom za ich postawę. Jeśli ktos chce to trzeba wejść na Citizengo kropka org
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cherry_1990 2013-12-07, 11:11 34
Odpowiem od razu na Twoje pytanie: Nie usłyszymy o tym w TVN.
Zgłoś
irish 2013-12-07, 11:32 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 11:33 5
Jaka jest rzeczywistość:

"Chorwaci przyjęli zapis do swojej konstytucji o tym, że małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny..."

Jak pokaże to TVN:

"Chorwaci są nietolerancyjni.
*całkowicie losowy przechodzień* : Ja to wole związki homoseksualne i jestem chorwatem.
Chorwaci planują już podpisanie stosownego zapisu popierającego homoseksualizm."
Zgłoś
EdmundKemper 2013-12-07, 12:30 4
Było w TVN i pokazali prawdę. Powiedzieli też prawdę o tym, że rząd zrobi po swojemu bo Chorwacja to współczesny demokratyczny kraj, w którym zdanie większości jest gówno warte.
Zgłoś
las84500 2013-12-07, 12:36 1
TVN - gówno prawda całą dobę.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 12:52 22
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-12-07, 12:59 4
Zgłoś
saves 2013-12-07, 13:36 8
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 16:22 2
W Polsce też by się zebrać i ustalić parę praw bo coraz więcej lewaków jest.

Ja chce kraj zacofany, dzieci mają być zniewolone przez wole swoich rodziców, hołota ma wyśmiewać poglądy ludzi nowoczesnych itd.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-07, 17:16
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2013-12-07, 18:29 3
Zgłoś
ellsworth 2013-12-07, 19:37 1
samotny_nawigator napisał/a:

Obywateli Chorwacji wspierały prorodzinne organizacje z całego świata."

Coś mi to przypomina... A no tak! Proletariusze wszystkich krajów, łączcie się!
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem