Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:25
Chrześcijaństwo vs. Ateizm
konto usunięte • 2010-02-24, 11:28
Edward Current rozp🤬ala ateistów:

Szukałem Edwarda Currenta i nic nie znalazło, jak był pod jakimś innym tagiem to sorki.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Slevin 2010-02-24, 15:44 4
Z currenta mi się ten film bardziej podoba.

a tak poza tym, to current w swoich filmach lubi ironizować i wyśmiewać się z religii. założę się że jest ateistą.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 16:54
Niby mialo powalic a szczerze nie było tam zadnego argumentu - facet tylko zrobił z siebie idiote
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 17:06
kyka666 napisał/a:

zastanawia mnie fakt czego w podstawówkach i gimnazjach uczą, jak ludzie nie potrafią rozróżnić ironii od głupoty, czy prowokacji i fikcji od rzeczywistości i prawdy.

lubi napisał/a:

Następnym razem, jak ktoś wrzuci coś podobnego to niech tez wstawi linka z wikipedi do hasła ironia... bo jak widać wiele osób nie wie co to znaczy...

Widzę, że weszliście na kanał youtube tego typa i przeczytaliście co trzeba. Nie bądźcie tacy przemądrzali z tego powodu.
Ciężko wyczuć ironię w czymś co przypomina bardzo typowy program z amerykańskiej telewizji religijnej.
Zgłoś
sensi 2010-02-24, 17:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 17:30
Dobre. Prawda jest taka, że Chrześcijanie to naiwni poganie.

Sowarh napisał/a:

Niby mialo powalic a szczerze nie było tam zadnego argumentu - facet tylko zrobił z siebie idiote

LOL, przecież o to właśnie chodziło.
Zgłoś
sensi 2010-02-24, 17:54 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Scarlet 2010-02-24, 18:25
WaszMiso napisał/a:

Widzę, że weszliście na kanał youtube tego typa i przeczytaliście co trzeba. Nie bądźcie tacy przemądrzali z tego powodu.
Ciężko wyczuć ironię w czymś co przypomina bardzo typowy program z amerykańskiej telewizji religijnej.

to, że Ty nie wiesz co to jest ironia, nie znaczy, że inni też tak mają. i gratulacje, że weryfikujesz swoją wiedzę na yt
Zgłoś
Sessvisto 2010-02-24, 19:23
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 20:19
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 20:21
Hehehe sprawdźcie jego kanał na YouTube. Reszta filmów też fajna, a komentarze jeszcze głupsze, niż tutaj. Przychodzi mi do głowy taki demotywator:
Zgłoś
Dzejdi 2010-02-24, 21:16
Ale zrobiliście sobie popijawę w tym temacie hoho...
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 21:20
Scarlet napisał/a:

to, że Ty nie wiesz co to jest ironia, nie znaczy, że inni też tak mają. i gratulacje, że weryfikujesz swoją wiedzę na yt

Kompletnie nie zrozumiałaś co miałem na myśli. Naprawdę zaskoczyły mnie twoje wnioski. Zwłaszcza te z weryfikacją wiedzy poprzez youtube. Wyjaśnij mi, w którym miejscu to napisałem?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 21:43 2

TAK BYŁO NAPRAWDE

a tu 2 zdjecie ktore zostalo poprawione
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-24, 22:27
typowy debil .... takich jest na pęczki .. pewnie stoi na pudle gdzies na skrzyżowaniu w stanach i głosi słowo boże ... Czekam na dzień w którym wszystkim się oczy otworzą i zrozumieją że boga niema ... Istota inteligentna nie wierzy w boga ... Peace
Zgłoś
Slevin 2010-02-24, 23:00
zajcewow napisał/a:

typowy debil .... takich jest na pęczki .. pewnie stoi na pudle gdzies na skrzyżowaniu w stanach i głosi słowo boże ... Czekam na dzień w którym wszystkim się oczy otworzą i zrozumieją że boga niema ... Istota inteligentna nie wierzy w boga ... Peace

no co ty nie powiesz.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem