👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ale tam w srodku nadal jest spasioną suką ktora w koncu z niej wyjdzie :/

Szkoda, ze zapomniala zadbac o higiene, tyle czasu w jednej koszulce :C
@zuo, niekoniecznie. Jeśli doszła do tego ćwiczeniami a nie dietą głodową to jej ,,zostanie", o ile będzie nadal trzymać formę. Dietą to nie sztuka zrzucić, jak robisz samą dietą to będzie wieczne jo-jo

Fake. To jest transformacja puszczona od tyłu. Pokazuje przed i po ślubie.
Mogła zostać przy ostatnim stanie z szarej koszulki - i wieloryba już nie ma i do cycków można się przytulić

Zajebiście widać tu wzrost samooceny. Zobaczcie na twarz jak z każdą poprawą patrzy bardziej na wprost, do tego soczewki i jazda na disko wyrywać samców.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie