👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poczytałem trochę komentarzy, między innymi te Naziolka i w tym momencie powiedziałem VETO!
W knajpach, czy barach pracuję od ukończenia osiemnastego roku życia, więc takich imprez masowych, jak ta pokazana na filmie naoglądałem się od cholery; zazwyczaj od strony obsługi. Wierzcie czy nie, zazwyczaj wygląda to tak, że pod sceną jest mniejszy, lub większy młyn, a na obrzeżach stoją rodziny z czasem malutkimi dziećmi i przytupują do rytmu piosenek wykonawców, których znali nim ci robiący młyn pod sceną pojawili się na świecie.
Nie wierzę, że gdzieś poza kadrem nie ma kilku ludzi zatrzymanych utworem Anny Jantar, którzy chętnie dołączyliby do młodych, ale im nie wypada, trzymają za rączkę syna.
Zaczynam filozofować, dobranoc.
W knajpach, czy barach pracuję od ukończenia osiemnastego roku życia, więc takich imprez masowych, jak ta pokazana na filmie naoglądałem się od cholery; zazwyczaj od strony obsługi. Wierzcie czy nie, zazwyczaj wygląda to tak, że pod sceną jest mniejszy, lub większy młyn, a na obrzeżach stoją rodziny z czasem malutkimi dziećmi i przytupują do rytmu piosenek wykonawców, których znali nim ci robiący młyn pod sceną pojawili się na świecie.
Nie wierzę, że gdzieś poza kadrem nie ma kilku ludzi zatrzymanych utworem Anny Jantar, którzy chętnie dołączyliby do młodych, ale im nie wypada, trzymają za rączkę syna.
Zaczynam filozofować, dobranoc.

piotrek0171 napisał/a:
byliscie na meczu kiedys?
![]()
na meczu golfa też się liczy?

uwielbiam wypowiedzi "prawdziwych znawcow", tych ktorzy wszystko wiedza o kibicach kierujac sie tylko pozorami/pojedynczymi zadymami, dowiadujacych sie wszystkiego o kibicach z mediow nie wiedzac jak wyglada prawdziwa ich rzeczywistosc. Uwielbiam takich ludzi <3 haters gonna hate!
Pozdro!
Pozdro!
Sam jestem z Kielc i to są małolaty po naście lat, którzy udają wielce hooliganów, bla bla bla.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie