Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Chwała bohaterom
specjal01 • Wczoraj 11:21
„Azjata”: czułem przyjemność likwidując Niemców

Ten człowiek powinien dostać miliony i wszystko czego sobie tylko zażyczy, tak samo jak każdy inny chłop, który ryzykował życie za nasz kraj
Zgłoś
Pawehan Wczoraj 12:31 2
Miał dobrego cela, strzelać w biegu , Trzeba wcześniej potrenować na ruskich
Zgłoś
neon Wczoraj 13:20 4
Pawehan napisał/a:

Trzeba wcześniej potrenować na ruskich

Nie trzeba. Wystarczy na Niemcach.

Pawehan napisał/a:

Miał dobrego cela, strzelać w biegu

W Jugosławii to była norma, że snajperzy strzelali do przebiegających przez ulicę. Strzelali i trafiali.
Zgłoś
mariano Wczoraj 14:07 6
Dzieci namówili żeby strzelać do Niemców bo dorośli wiedzieli jakie będą konsekwencje , zgineło 200tys cywili i całe miasto zostało zburzone, taki to było bohaterstwo
Zgłoś
żmij Wczoraj 14:10 2
neon napisał/a:

W Jugosławii to była norma, że snajperzy strzelali do przebiegających przez ulicę. Strzelali i trafiali.

Taki był dowcip:
Co robi dziecko na huśtawce w Sarajewie?
Wk🤬ia snajpera.

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Freeman Wczoraj 14:38
Chałwa z Bochnem Sera!
Zgłoś
Spidzio Wczoraj 15:14 2
mariano napisał/a:

Dzieci namówili żeby strzelać do Niemców bo dorośli wiedzieli jakie będą konsekwencje , zgineło 200tys cywili i całe miasto zostało zburzone, taki to było bohaterstwo

Masz rację - to było najgłupsze powstanie w dziejach. Wywołane przez zawistny rząd sanacyjny z Londynu, bez żadnego sensu politycznego. Poskutkowało śmiercią setek tysięcy młodych, wykształconych ludzi i zrównaniem stolicy z ziemią.

Winni jego wybuchu powinni być osądzeni i skazani.
Zgłoś
cedrikk Wczoraj 16:08 1
Czuć jeszcze w głosie te dumę i charakter
Zgłoś
Uzi99 Wczoraj 16:57 1
Teraz przydatne będzie cwiczyć na rzutkach strącanie dronow

Pawehan napisał/a:

Miał dobrego cela, strzelać w biegu , Trzeba wcześniej potrenować na ruskich

Zgłoś
cedrikk Wczoraj 17:49 1
mariano napisał/a:

Myślisz że Warszawy i tak by nie rozj🤬i ? Oczywiście że by to zrobili. Pewnie nie Ruscy ale tez Niemcy , jednak to byla stolica. To powstanie mogło się inaczej zakończyć gdyby nasi "wyzwoliciele" nie czekali za Wisłą i rozbrajali naszych w innych rejonach.
Zgłoś
Pawehan Wczoraj 18:10 1
Uzi99 napisał/a:

Teraz przydatne będzie cwiczyć na rzutkach strącanie dronow

Ja wystrzelałem dziesiątki tysięcy pocisków z broni pneumatycznej , w ten spodób wyćwiczone mam oko i odpowiednią pracę na spuście. Ostatnio kiedy strzelałem z kuzynami to byli w szoku jakiego mam cela. Każdy znak drogowy, czy Toi Toi oddalony o ponad 100 matrów trafiałem za każdym razem . Oni ni CHU CHU Teraz strzelałem z palnej i to niestety trudniej coś trfic jest niż z wiatrówki w te same cele . Huk , a tłumik założony , kopnięcie broni podrzut , Pocisk w cele oddalone o 200 metrów dociera w ułamku sekundy . Amunicja jest Ponaddźwiękowa.
Zgłoś