👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:00

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bez kitu bym się zatrzymał i mu wp🤬lił(mam pałę w samochodzie na takich zawodników).

FibexXx napisał/a:
A ja bez kitu bym się zatrzymał i mu wp🤬lił(mam pałę w samochodzie na takich zawodników).
Wiesz co? Ch*ja byś zrobił...

innyczlowiek napisał/a:
Wiesz co? Ch*ja byś zrobił...
![]()
Wiesz co? Wk🤬ia mnie, jak ktoś zamiast "c🤬j" pisać normalnie, wstawia jakieś j🤬e gwiazdki.
Slonx napisał/a:
Wiesz co? Wk🤬ia mnie, jak ktoś zamiast "c🤬j" pisać normalnie, wstawia jakieś j🤬e gwiazdki.

Który inteligent wyprzedza kiedy są tylko 2 (prawie) czyste ślady, widać asfalt wiedząc że śniegu obok jest kilka CM grubości i wjechanie na taki śnieg może, powtarzam MOŻE spowodować poślizg? Jak się nie jest pewny tego czy wyprzedzać w danym momencie to lepiej już jechać spokojnie i wyczekać na lepszą okazje do wyprzedzania -.-

Slonx napisał/a:
Filmik z polskich dróg.
Z tego serialu ze Strasburgerem? Nie pamiętam tam takiej sceny...
Slonx napisał/a:
By ukoić twoje skolatane nerwy powiem, że c🤬ja byś zrobił.

Cytat:
Filmik z polskich dróg.
Dobrze, że napisałeś, bo bym się połapał.

genocide napisał/a:
By ukoić twoje skolatane nerwy powiem, że c🤬ja byś zrobił.
W porządku, tylko mi jeszcze powiedz, czy zadeklarowałem się coś zrobić?
Cytat:
Dobrze, że napisałeś, bo bym się połapał.
Coś w opisie muszę nagryzmolić, przecież bez opisu materiał ląduje w śmietniku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie