Główna Poczekalnia (3) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
🔥 Rączka będzie boleć - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-12-10, 14:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 15:40 1
Zgłoś
Skasik 2012-12-10, 15:41
Wystarczy krzemień, krzeswiwo i len spalony beztlenowo... efekt ten sam
Zgłoś
smyndryl 2012-12-10, 15:54
Ja jebie, toż tą „zapalniczke" da się wykonać używając tylko noża i ewentualnie wiertarki.
Majstry z dwoma lewymi rękami.
Zgłoś
teken 2012-12-10, 16:04 1
Zapalniczka za dolara, ale zaplecze do jej wykonania za kilkaset
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 16:14
1 $, czas poswiecony... 10gr paczka zapalek, przyjemniej, szybciej, latwiej -.-'
Zgłoś
beatka19_86 2012-12-10, 16:48
Czy ten portal zostal juz calkiem zdominowany przez gimbazy ? Nie kazdy wchodzi na ten portal zeby onanizowac sie przy martwych zwierzetach, laskach z dzyndzlami i innych fekaliach ... jak macie zamiar prymitywy komentowac takie filmy to odrazu wchodzcie na dzial hard i tam mozecie sie udzielac na swoim poziomie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 19:22
Na aledrogo można kupic za kilka złotych krzesiwo magnezowe, ale lubię DIY w każdej postaci, więc piwo za wrzutę się należy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 19:28
Nędza trochę w tej Hameryce, krzesiwo nadal lepsze
Zgłoś
Dża 2012-12-10, 22:08 1
Zgłoś
teken 2012-12-10, 22:43
beatka19_86 napisał/a:

Czy ten portal zostal juz calkiem zdominowany przez gimbazy ? Nie kazdy wchodzi na ten portal zeby onanizowac sie przy martwych zwierzetach, laskach z dzyndzlami i innych fekaliach ... jak macie zamiar prymitywy komentowac takie filmy to odrazu wchodzcie na dzial hard i tam mozecie sie udzielac na swoim poziomie

O wypraszam sobie, dział hard nie został jeszcze w pełni opanowany przez gimbazę i panuje tam pełna kultura.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-10, 22:48
i weź tu taką peta odpal..
Zgłoś
Pizkes 2012-12-11, 0:32
Fajny filmik, ale czy tylko ja słyszę Chocolate, kiedy gość mówi Charcoal???
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-12, 6:28
najbardziej idiotyczne jest to, że koleś robi surwiwalową metode wzniecenia ognia na drogich, stosunkowo skomplikowanych, nowoczesnych maszynach na prąd. Gdzie ja zrobie taką tubke jak bede Cast Away?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem