Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dr.lecter 2025-03-18, 16:23
Im więcej wybiją się nawzajem tym mniej my będziemy musieli ich zabić. Niech się tłuką ile wlezie.
Zgłoś
kubaska5 2025-03-18, 17:05
Zajebista nap🤬lanka w stylu biedni przeciw biednych
Zgłoś
ewangelik 2025-03-18, 17:29
"Ciekawe czy na froncie też będa tacy odważni"

Raczej to są goście co im się udało wrócić z frontu.
Zgłoś
Kurisu 2025-03-18, 17:32
Ciekawe czy na froncie też daliby radę.
Zgłoś
anubis90 2025-03-18, 18:10
JoSeed napisał/a:

Co za podłe gnidy... nie ważne, kobieta nie kobieta...
Jak oni funkcjonują? Nachlają się, kombinują, kradną, nap*dalają wszystko i wszystkich, kto się nawinie.
Z takiego gówna składa się wielka Rosja... Dno.

A z jakiego gówna składa się wielka, "bohaterska" Upadlina??

[ Dodano: 2025-03-18, 18:10 ]
Cezzar napisał/a:

kacapskie zwierzęta...

Idiota.
Zgłoś
Ryju1983 2025-03-18, 18:11 1
patmon napisał/a:

Dwóch na jednego to banda łysego, ale tyle ciosów i kopniaków jakoś mało efektownie i jak na moje oko to żadne z nich boksery, czy karateki, to zwykłe machanie łapami na oślep i cepy żałosne.
Ten napadnięty i bity typ pod koniec pierwszej minuty jak wrócił w stronę klatki schodowej uciekając to był na betonie i tam stojąc twardo miał ogromną przewagę wyk🤬ić prosty cios na nadbiegającego napastnikami lub wyprowadzić kopnięcie. Później w 1:30 miał napastnika w partnerze trzymając go za nogę i mógł go kopać na głowę raz a konkretnie. Widzę, że te dwa bandziory to wcale nie takie wielkie dziady i koksy co na ich widok mógłbyś się zesrać, to normalne chłopaki, takiej postury jak ten bity, który się chyba poza kadrem kamery zorientował, że może coś powalczyć z nimi. Bo jest ogromną różnicą jak cię ktoś wyłączy przy pierwszym kontakcie lub z partyzanta i nie wiesz o bożym świecie co się stało, a kiedy jeszcze żyjesz i dajesz radę to trzeba walczyć, bo być może trafisz raz a konkretnie nokautując bandziora, a drugi typ po prostu ucieknie. Nigdy nie byłem mistrzem dyskotekowych ringów, czy ulicznych aren, ale w młodości mając okazję dać komuś w mordę nie zastanawiałem się dwa razy tylko waliłem luja na ryj i albo wóz albo przewóz, kiedyś to było mordobicie pod remizą i na wiochach się działo.

Aż miło powspominać wiejskie imprezy w remizie Raz było się na górze a raz na dole. Czasem w ruch szła jakaś sztacheta z miejscowego płotu a czasem trzeba było sp🤬alac. Tak czy inaczej na szczęście klawiatura pozostała cała.
Zgłoś
Sawix 2025-03-18, 18:18 2
Odważna kobieta , szacunek
Zgłoś
PierógZmięsem 2025-03-18, 20:07
Rusek ruskowi ruskiem

podpis użytkownika

Robić,albo nie robić.Nie próbować.
Zgłoś
chada 2025-03-18, 21:49
DziQ1916 napisał/a:

Mocny zawodnik że przyjął tyle ciosów z kasteta ale matka też charakterna pewnie całe życie ciężko pracowała

Gdzie ty tu kastet widzisz? Gdyby ktokolwiek z nich miałby kastet to ta druga strona by w workach wracała

ism napisał/a:

gdybym miał pozwolenie, to w tej sytuacji zdecydowanie przekroczyłbym obronę konieczną

Dlatego pałka teleskopowa ze stali hartowanej to podstawa, jak masz więcej IQ niż przeciętny patus to ci max grzywne przyklepią ale chociaż cały będziesz a druga strona nie zrobi tego ponownie
Zgłoś
Piotru7070 2025-03-18, 22:16 1
Standardy Konfederacji, niebaweem w Polsce.
Zgłoś
ism 2025-03-18, 22:22
chada napisał/a:

Gdzie ty tu kastet widzisz? Gdyby ktokolwiek z nich miałby kastet to ta druga strona by w workach wracała
Dlatego pałka teleskopowa ze stali hartowanej to podstawa, jak masz więcej IQ niż przeciętny patus to ci max grzywne przyklepią ale chociaż cały będziesz a druga strona nie zrobi tego ponownie

jaka bys polecil?
Zgłoś
chada 2025-03-18, 22:31 1
ism napisał/a:

jaka bys polecil?

Hartowana z Euro Security Products (ESP), długość bez znaczenia chociaż mi najwygodniej sie nosi 21 cali (53 cm), jak nie nosisz odpowiednio ciasnych pasków z której korzysta kabura dołączona w zestawie, to ESP jeszcze ma klips do tych pałek, na militariach pałka 200 a klips 20 jeśli się ceny nie zmieniły
Zgłoś
ism 2025-03-18, 23:53
@chada: dzieki
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-03-19, 8:09 1
Kto to słyszał, żeby być takim egoistą i w skrajnej potrzebie nie poratować pożyczką na pół gazu?
Ja rozumiem, że na chleb czy inne pierdoły ktoś nie pożyczy, ale na pol litra wódki nie pożyczyć? Sami sobie winni za takie sknerstwo.

Ruski mir w całej swojej krasie. To powinno spotkać każdego, kto uważa, że Polska powinna należeć do kacapskiej strefy wpływu.

[ Dodano 2025-03-19, 08:21 ]
patmon napisał/a:

Dwóch na jednego to banda łysego, ale tyle ciosów i kopniaków jakoś mało efektownie i jak na moje oko to żadne z nich boksery, czy karateki, to zwykłe machanie łapami na oślep i cepy żałosne.
Ten napadnięty i bity typ pod koniec pierwszej minuty jak wrócił w stronę klatki schodowej uciekając to był na betonie i tam stojąc twardo miał ogromną przewagę wyk🤬ić prosty cios na nadbiegającego napastnikami lub wyprowadzić kopnięcie. Później w 1:30 miał napastnika w partnerze trzymając go za nogę i mógł go kopać na głowę raz a konkretnie. Widzę, że te dwa bandziory to wcale nie takie wielkie dziady i koksy co na ich widok mógłbyś się zesrać, to normalne chłopaki, takiej postury jak ten bity, który się chyba poza kadrem kamery zorientował, że może coś powalczyć z nimi. Bo jest ogromną różnicą jak cię ktoś wyłączy przy pierwszym kontakcie lub z partyzanta i nie wiesz o bożym świecie co się stało, a kiedy jeszcze żyjesz i dajesz radę to trzeba walczyć, bo być może trafisz raz a konkretnie nokautując bandziora, a drugi typ po prostu ucieknie. Nigdy nie byłem mistrzem dyskotekowych ringów, czy ulicznych aren, ale w młodości mając okazję dać komuś w mordę nie zastanawiałem się dwa razy tylko waliłem luja na ryj i albo wóz albo przewóz, kiedyś to było mordobicie pod remizą i na wiochach się działo.

Twój wykład wskazuje na to, że do takich sytuacji może spokojnie dochodzić, tylko trzeba wiedzieć, jak technicznie się należy przy tym ratować.
Ja natomiast jestem zdania, że sam pomysł napadu powinien nie mieć miejsca. A jeżeli już taki bandzior myśli, że jemu wolno, bo on nie ma hamulców, to u Ruskich ciągle są możliwości zatrudnienia gdzieś w okolicach kola podbiegunowego w -50° C. Tam też znajdzie kolegów, którzy go za jednego kartofla w dupę wyr🤬ają, czyli możliwość utrzymania też będzie miał.
Zgłoś
MikiDuży 2025-03-19, 17:15
A niech się ruskie pozabijają
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie