Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ism 2025-03-18, 12:00 2
gdybym miał pozwolenie, to w tej sytuacji zdecydowanie przekroczyłbym obronę konieczną
Zgłoś
Cezzar 2025-03-18, 12:01 5
kacapskie zwierzęta...
Zgłoś
JoSeed 2025-03-18, 12:06 36
Co za podłe gnidy... nie ważne, kobieta nie kobieta...
Jak oni funkcjonują? Nachlają się, kombinują, kradną, nap*dalają wszystko i wszystkich, kto się nawinie.
Z takiego gówna składa się wielka Rosja... Dno.
Zgłoś
smc 2025-03-18, 12:19 8
K🤬a, dla pieniędzy ludzie wszystko zrobią.

Fałszywe zbiórki na chore dzieci, wciskanie odkurzaczy emerytom, dyskusyjne mandaty dla kierowców, zawyżona stawka VAT. Składka zdowotna od dochodu itp...

Wcale mnie nie dziwi zachowanie rusków.
Zgłoś
patmon 2025-03-18, 12:21 6
Dwóch na jednego to banda łysego, ale tyle ciosów i kopniaków jakoś mało efektownie i jak na moje oko to żadne z nich boksery, czy karateki, to zwykłe machanie łapami na oślep i cepy żałosne.
Ten napadnięty i bity typ pod koniec pierwszej minuty jak wrócił w stronę klatki schodowej uciekając to był na betonie i tam stojąc twardo miał ogromną przewagę wyk🤬ić prosty cios na nadbiegającego napastnikami lub wyprowadzić kopnięcie. Później w 1:30 miał napastnika w partnerze trzymając go za nogę i mógł go kopać na głowę raz a konkretnie. Widzę, że te dwa bandziory to wcale nie takie wielkie dziady i koksy co na ich widok mógłbyś się zesrać, to normalne chłopaki, takiej postury jak ten bity, który się chyba poza kadrem kamery zorientował, że może coś powalczyć z nimi. Bo jest ogromną różnicą jak cię ktoś wyłączy przy pierwszym kontakcie lub z partyzanta i nie wiesz o bożym świecie co się stało, a kiedy jeszcze żyjesz i dajesz radę to trzeba walczyć, bo być może trafisz raz a konkretnie nokautując bandziora, a drugi typ po prostu ucieknie. Nigdy nie byłem mistrzem dyskotekowych ringów, czy ulicznych aren, ale w młodości mając okazję dać komuś w mordę nie zastanawiałem się dwa razy tylko waliłem luja na ryj i albo wóz albo przewóz, kiedyś to było mordobicie pod remizą i na wiochach się działo.
Zgłoś
ism 2025-03-18, 12:26
patmon napisał/a:

Dwóch na jednego to banda łysego, ale tyle ciosów i kopniaków jakoś mało efektownie i jak na moje oko to żadne z nich boksery, czy karateki, to zwykłe machanie łapami na oślep i cepy żałosne.
Ten napadnięty i bity typ pod koniec pierwszej minuty jak wrócił w stronę klatki schodowej uciekając to był na betonie i tam stojąc twardo miał ogromną przewagę wyk🤬ić prosty cios na nadbiegającego napastnikami lub wyprowadzić kopnięcie. Później w 1:30 miał napastnika w partnerze trzymając go za nogę i mógł go kopać na głowę raz a konkretnie. Widzę, że te dwa bandziory to wcale nie takie wielkie dziady i koksy co na ich widok mógłbyś się zesrać, to normalne chłopaki, takiej postury jak ten bity, który się chyba poza kadrem kamery zorientował, że może coś powalczyć z nimi. Bo jest ogromną różnicą jak cię ktoś wyłączy przy pierwszym kontakcie lub z partyzanta i nie wiesz o bożym świecie co się stało, a kiedy jeszcze żyjesz i dajesz radę to trzeba walczyć, bo być może trafisz raz a konkretnie nokautując bandziora, a drugi typ po prostu ucieknie. Nigdy nie byłem mistrzem dyskotekowych ringów, czy ulicznych aren, ale w młodości mając okazję dać komuś w mordę nie zastanawiałem się dwa razy tylko waliłem luja na ryj i albo wóz albo przewóz, kiedyś to było mordobicie pod remizą i na wiochach się działo.

no ok wszystko fajnie ale jak dostaniesz pierwszy, np z partyzanta to niestety ale jesteś na przegranej pozycji chyba ze masz łeb twardy jak skała
Zgłoś
O................ń 2025-03-18, 13:01 3
Wielki szacunek dla Młodego, na prawdę wielki szacun, że walczył z dwoma w obronie ojca.
Oranżada dla chłopaka!
Zgłoś
żmij 2025-03-18, 13:24 8
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Wielki szacunek dla Młodego, na prawdę wielki szacun, że walczył z dwoma w obronie ojca.
Oranżada dla chłopaka!

Taki żeński "ojciec" nazywa się "matka".

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Klasyk50 2025-03-18, 13:30 4
JoSeed napisał/a:

Co za podłe gnidy... nie ważne, kobieta nie kobieta...
Jak oni funkcjonują? Nachlają się, kombinują, kradną, nap*dalają wszystko i wszystkich, kto się nawinie.
Z takiego gówna składa się wielka Rosja... Dno.

Większość tego "narodu" ma mentalność menela spod budki z piwem, więc nie ma co się dziwić...!
Zgłoś
O................ń 2025-03-18, 13:57
żmij napisał/a:

Taki żeński "ojciec" nazywa się "matka".

Serio??? No co ty???
Jakbyś wcześniej na przerwę do kibla poszedł, to byś się jeszcze załapał jak ta "kobieta" w opisie była facetem.

Po za tym nie wierz we wszystko co jest napisane.
Zobacz, w pierwszych sekundach widać, że to facet, a nie kobieta.
Chociaż może ty już po tych genderach i na człowieka z fajfusem mówisz, że to kobieta...
Trudne czasy.
Zgłoś
turor 2025-03-18, 14:20
Akcja tak dynamiczna, ze wydawało mi się, że to syn matkę na końcu filmu okłada
Zgłoś
żmij 2025-03-18, 14:50 5
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:

Serio??? No co ty???
Jakbyś wcześniej na przerwę do kibla poszedł, to byś się jeszcze załapał jak ta "kobieta" w opisie była facetem.
Po za tym nie wierz we wszystko co jest napisane.
Zobacz, w pierwszych sekundach widać, że to facet, a nie kobieta.
Chociaż może ty już po tych genderach i na człowieka z fajfusem mówisz, że to kobieta...
Trudne czasy.

Serio serio. Nie wmawiaj we mnie swoich namiętności

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Promyczek 2025-03-18, 15:57 5
Matka ilekroć wstanie, to biegnie do syna go ratować, syn natomiast jak ma okazję, to zostawia matkę i próbuje sp🤬olić.
Zgłoś
DziQ1916 2025-03-18, 15:59 1
Mocny zawodnik że przyjął tyle ciosów z kasteta ale matka też charakterna pewnie całe życie ciężko pracowała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie