👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Taumantis napisał/a:
Czy się to komuś podoba czy nie, kiedyś było tak że to było legalne i normalne.
Kiedyś chyba legalne i normalne było palenie czarownic na stosie, co to za argument?
ja znam lepsze :
Why go lakiernik, if can used czarny spray on you are car ?
Why go lakiernik, if can used czarny spray on you are car ?

Stary mysl piekna ale akurat na tym forum co drugi to kryptopedofil, więc nie spodziewaj się 1000+ piw.

4hitch, owszem. Bo śmiertelność poniżej 1 rż wynosiła kilkadziesiąt procent a do średniej się wliczali. Jak bachor dożył około 3-4rż to potem spokojnie w wiekszości dychali sobie do sześćdziesiątki. Niby krócej niż obecnie ale nie aż tak wiele. Ale średnia owszem, była ZNACZNIE niższa.
To ja jeszcze proponuję: za niepłacenie alimentów, złe parkowanie, wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, jazdę powyżej 0,2 promila, przekroczenie powyżej 20km/h, stawanie na miejscu dla inwalidy, zajmowanie dwóch miejsc parkingowych, deptanie trawników i śmiecenie oraz picie w miejscu gdzie nie wolno.
To ja jeszcze proponuję: za niepłacenie alimentów, złe parkowanie, wyprzedzanie na przejściu dla pieszych, jazdę powyżej 0,2 promila, przekroczenie powyżej 20km/h, stawanie na miejscu dla inwalidy, zajmowanie dwóch miejsc parkingowych, deptanie trawników i śmiecenie oraz picie w miejscu gdzie nie wolno.

A w czym taki pedofil gorszy od choćby pijanego kierowcy? Jak pijus siada za kółkiem to akceptuje fakt, że może zabić dowolną liczbę osób na drodze, a jednak przekręca kluczyk w stacyjce i odjeżdża.

W badaniach wykorzystywane są zdrowe zwięrzęta, które nie mają żadnej historii chorób, inaczej nie można wyciągać z badań czystych informacji i wnioskować o działaniu np potencjalnego leku
a pedofile są krzywdzeni przez współwięźniów, więc nie martwcie się, Panowie

Jak to dobrze, że prawa nie stanowią dzieci w tym kraju... Krzyczą, krzyczą ale na szczęście tylko tyle.

Jesteście tacy demokratyczni i chcecie, żeby przestrzegali względem Was praw człowieka, a sami chcecie zabijać hipokryci. Poza tym co to za ideologia? Zabicie takiego to ulga, siedzenie w pierdlu do końca życia to męka. I o to w tym właśnie chodzi, o zadawanie bólu psychicznego, a nie fizycznego. Nie próbujcie być mądrzejsi niż konstytucja.

Bo czlowiek jest humanitarny. Testując leki na ludziach czym różnicie się od nazistowskich lekarzy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie