👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Catacombe napisał/a:
Bo czlowiek jest humanitarny. Testując leki na ludziach czym różnicie się od nazistowskich lekarzy?
Między innymi tym, że nazistowscy lekarze, testowali leki na osobach przyadkowych, niewinnych.
Odnosząc się do poprzednich wypowiedzi, kara śmierci, karą śmierci a testowanie leków czy innych specyfików, testowaniem. Do śmierci prowadzić nie musi.
Chciałbym też zwrócić uwagę na to, że z reguły Ci pedofile, odpowiedzialni za gw🤬t i zabójstwo dzieci itp. według aktualnych danych i badań nie są reformowalni (a wina leży nie tylko po ich, ale patrząc szerzej również po stronie rodziców, otoczenia które go tak wychowało). Konia z rzędem temu kto wskaże jakieś skuteczne metody edukacji, czy oddziaływania na więźniów umożliwiające im "naprawienie się" i funkcjonowanie według norm uznawanych przez społeczeństwo. Samo siedzenie w więzieniu raczej niczego nie da.

Kod:
Między innymi tym, że nazistowscy lekarze, testowali leki na osobach przyadkowych, niewinnych.
Gówno prawda. Testowali je na Ż__ach bo bli Ż__ami, na Polakach bo byli Polakami, na Romach bo byli Romami. To wtedy był powód, "wina".

Pedofilów powinno zamykać się w schroniskach młodzieżowych. Niech żyją w swoim środowisku. Bo przecież nikt tak nie kocha dzieci jak pedofil.

Jaką naturą? W naturze występuje zarówno pedofilia jak i homoseksualizm, prostytucja, morderstwa, kanibalizm i parę innych w tym współżycie z osobnikami innego gatunku.
wo0jciech napisał/a:
jest tylko jedna skuteczna metoda naprawiania więźniów skazanych za ciężkie przestępstwa. Strzał ostrzegawczy w potylicę.Konia z rzędem temu kto wskaże jakieś skuteczne metody edukacji, czy oddziaływania na więźniów umożliwiające im "naprawienie się"

Pucant
Pokłóciłbym się z tą Twoją tezą, ale rzadko się spotyka mądrego lewaka.
Pokłóciłbym się z tą Twoją tezą, ale rzadko się spotyka mądrego lewaka.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie