📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli by coś tam żyło to byłaby to np. baza obserwacyjna obcej cywilizacji, ale nie byłby to ruiny domów, mostów, piramid itp. Bo taka zabudowa charakterystyczna jest dla rozległego napowierzchniowego życia. Z resztą film sugeruje, że istnieje tam podobna forma (jeśli chodzi o przejawy) życia do ziemskiej, tylko nie licząc faktu że skąd te cywilizowane mózgi miałyby brać energię do działania skoro potrzebny jest do tego tlen lub inny wysoko wydajny gaz (w przypadku organizmów białkowych), potrzebne byłyby surowce a księżyc w te jest dość ubogi?

methos23 napisał/a:
W sumie nasuwa się pytanie, dlaczego teraz astronauci nie są wysyłani w kosmos.
W tamtych czasach było to w sumie nie możliwe, aby ludzie polecieli w kosmos i wylądowali na księżycu pod względem poziomu technologicznym. Teraz mamy rozwiniętą technologie na bardzo wysokim poziomie, a na księżyc nikt nie leci. I tak jakby nawet coś było to i tak się o tym nie dowiemy![]()
W dzisiejszych czasach wysyłanie astronautów jest drogie i ryzykownr w zamian, zamiast astronautów wykorzystuje się właśnie wysokie technologie tak jak to miała misja na marsa rok temu. Po za tym NASA ma dość dobrych próbek z misji apollo (były nawet kradzione,przez małżenstwo kture uprawiało "seks na księżycu" taka sytuacja też była). Czytałem gdzieś że NASA bezsensownie wyrzuciła pieniądze w błoto wahadłowco kosmiczne. A astronauci cały czas są w kosmosie w stacjach kosmicznych np ISS

Zobaczcie jak łatwo telewizja potrafi zmanipulować ludźmi, a uważamy się za istoty najinteligentniejsze na ziemi.
up przecież na filmie gość gada że na księżycu jest np hel który mógłby zastąpić ropę na naszej planecie.
Poza tym coś i tak musi być na rzeczy."Niby te budowle" i wogóle.Być może kiedyś była to "baza" wypadowa obcych którzy chcieli sobie popatrzeć na Ziemię
znudziło im się i porzucili wszystko a oglądają sobie teraz marsjan
Poza tym coś i tak musi być na rzeczy."Niby te budowle" i wogóle.Być może kiedyś była to "baza" wypadowa obcych którzy chcieli sobie popatrzeć na Ziemię

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie