📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po ciemnej stronie księżyca mieszkają naziści.Oto dowód:
Jakby kogoś interesowało, to film nazywa się „Iron Sky”
Jakby kogoś interesowało, to film nazywa się „Iron Sky”
Ruskie się nie szczypią tylko z mostu mówią jak jest. I taka jest prawda, niedowiarki przekonają się w ciągu najbliższych dziesięcioleci - powoli świat jest przyszykowywany przez filmy na wiadomość, że ludzkość nie jest wyjątkiem we Wszechświecie.

ciemna strona

Cytat:
-wikiPierwsze zdjęcia tej półkuli Księżyca wykonała radziecka sonda Łuna 3 w 1959 r
W sumie nasuwa się pytanie, dlaczego teraz astronauci nie są wysyłani w kosmos.
W tamtych czasach było to w sumie nie możliwe, aby ludzie polecieli w kosmos i wylądowali na księżycu pod względem poziomu technologicznym. Teraz mamy rozwiniętą technologie na bardzo wysokim poziomie, a na księżyc nikt nie leci. I tak jakby nawet coś było to i tak się o tym nie dowiemy
W tamtych czasach było to w sumie nie możliwe, aby ludzie polecieli w kosmos i wylądowali na księżycu pod względem poziomu technologicznym. Teraz mamy rozwiniętą technologie na bardzo wysokim poziomie, a na księżyc nikt nie leci. I tak jakby nawet coś było to i tak się o tym nie dowiemy

A tak na prawdę po ciemnej stronie księżyca jest mauzoleum Lenina, hłehłe.
Czyli wychodzi na to, że księżyc to Gwiazda Śmierci pokryta kurzem?
Tak czytam te wasze wypociny i nie chce mi się wierzyć w to co widzę.
Ależ oczywiście, że kraje bogatsze od naszego eksplorują księżyc, przecież nie muszą się tym nikomu chwalić.
Wiadomości kłamią, a kto musi wiedzieć, ten wie, że kto ma kasiute ten ma władze i zwiedza co mu się podoba!
Pis joł!
Ależ oczywiście, że kraje bogatsze od naszego eksplorują księżyc, przecież nie muszą się tym nikomu chwalić.
Wiadomości kłamią, a kto musi wiedzieć, ten wie, że kto ma kasiute ten ma władze i zwiedza co mu się podoba!
Pis joł!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie