👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Nie ma lekko.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czy jest w sieci film, jak ktoś takiemu szarzujacemu barankowi przyp🤬ala młotkiem? Byłoby to dość satysfakcjonujące.
sothis napisał/a:
Czy jest w sieci film, jak ktoś takiemu szarzujacemu barankowi przyp🤬ala młotkiem? Byłoby to dość satysfakcjonujące.
Nie jestem znawcą, ale młotek chyba niewiele by dał. Baran ma twardy łeb, inaczej by nie atakował w ten sposób. Brat mojego dziadka miał kiedyś podobną sytuację do bohatera tego filmu. Rozwiązaniem tematu były widły.
M883 napisał/a:
Nie jestem znawcą, ale młotek chyba niewiele by dał. Baran ma twardy łeb, inaczej by nie atakował w ten sposób. Brat mojego dziadka miał kiedyś podobną sytuację do bohatera tego filmu. Rozwiązaniem tematu były widły.
Co to jest ?
Wchodzi jednym uchem, wychodzi drugim a mimo to zostaje w głowie ?
Widły

kiedys byl film czarna komediahorror w ktorej owce zabijaly ludzi

Myślałem że po tym strzale w łeb jak leżał to już trup, a on wstaje
Kraj, w którym są miliony ludzi na hektar ziemi, a tu ani żywej duszy wkoło! Ludzkiej duszy... Swoją drogą, osobliwa jest reakcja pozostałych zwierząt, które wiedzą, że coś się dzieje i wykazują zainteresowanie
Tylko dlatego, że człowiek oszust wynalazł broń palną poczuł się nieśmiertelny w dżungli, lesie, na bezdrożach i stepach, jak widać doskonale na tym filmie, że bez pukawki jeden czy drugi wielki myśliwy skończyłby tak samo jak ten nieszczęśnik. J🤬 myśliwych co strzelają do zwierzyny dla zabawy i poklasku na zj🤬ych mediach społecznościowych
wiem, że nie na temat, proszę mi narzucać, stoję w kącie, czekam

patmon napisał/a:
Tylko dlatego, że człowiek oszust wynalazł broń palną poczuł się nieśmiertelny w dżungli, lesie, na bezdrożach i stepach, jak widać doskonale na tym filmie, że bez pukawki jeden czy drugi wielki myśliwy skończyłby tak samo jak ten nieszczęśnik. J🤬 myśliwych co strzelają do zwierzyny dla zabawy i poklasku na zj🤬ych mediach społecznościowych wiem, że nie na temat, proszę mi narzucać, stoję w kącie, czekam
Nie człowiek oszust tylko tak działa inteligencja, a ciebie to wkurza bo akurat tobie nie była dana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie