Zapewne uznacie, że to "nic nowego". Ja uważam, że to po prostu kolejny głos w tej sprawie. Myślę, że miejscami jest całkiem ciekawy. Jeśli myślicie podobnie, dajcie piwo
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
Dla grubej polecam lustro za oszczędzi na wycieczce do Szkocji
90% z tych ludzi twierdzi, że ma korzenie polskie ale żaden z nich nie wspomniał o naszym znaczącym udziale w wojnie światowej, no z wyjątkiem tego fanatyka Wiedźmina:D
2 murzynów pije Żywiec Zdrój
czego to ja na sadisticu jeszcze nie zobacze
stefan szufla napisał/a:
Pozytywne murzyny
Piwko
chyba seropozytywne, jak to murzyny
Widzę, że większość użytkowników sadola przeraziła by informacja skąd wywodzi się naród polski
długa ta reklama nowej wody, oby jej polsat nie puścił w trakcie jakiegoś fajnego filmu
Banda ograniczonych amerykanów którzy nie wiedzą nic o Polsce ani Polański, ani Leszek ani JPII nie jest im znany mimo że jest nas tam więcej niż na rodzimych ziemiach biorąc pod uwagę 3,4,5 pokoleń wstecz bo nie ważne gdzie się urodziłeś tylko z jakiej krwi. Z resztą w us&a jest tyle narodowości że nie sposób wiedzieć wszystko o wszystkich ale te debile nawet nie znają własnej historii kraju, stanu co najwyżej znają historie swojego podwórka i Smitha który wygrał na loterii no i oczywiście całe menu fastfoodów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie