Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
mygyry 2018-04-06, 8:07 10
Nie dość, że ma tort to wróżka zębuszka podrzuci jeszcze trochę grosza
Zgłoś
nowynick 2018-04-06, 8:36 59
Ja p🤬lę

Nie dość zj🤬a moda wlepiania czyjejś głowy w tort nabity świeczkami (dziwne, że jeszcze komuś nie wbiła się żadna w oko) to jeszcze teraz to, ze cztery przednie to jej poleciały, j🤬y idiota...
Zgłoś
J................z 2018-04-06, 12:54 25
nowynick napisał/a:

Ja p🤬lę

Nie dość zj🤬a moda wlepiania czyjejś głowy w tort nabity świeczkami (dziwne, że jeszcze komuś nie wbiła się żadna w oko) to jeszcze teraz to, ze cztery przednie to jej poleciały, j🤬y idiota...

Zgadzam się, ale gdyby nie tacy cisi bohaterzy jak on sadistic nie byłby takim samym miejscem.
Zgłoś
waloos 2018-04-06, 14:22 10
Włożył w to tyle siły, jakby chciał powtórzyć historię z Więźnia Nienawiści, a nie zrobić "torcikowy żarcik".

Materiał na sadola spoko, ale gdybym to ja był tą dziewczyną to c🤬ja bym chyba zabił, a już na pewno pociągnął do odpowiedzialności pieniężnej. Wstawienie ułamanych zębów to nie jest taka tania rzecz, tym bardziej w tym ich USA.
Zgłoś
Mors_Nigra 2018-04-06, 14:46 2
@Jajcarz, ta, wszystko jest śmiechyhihy do czasu aż sam trafisz na takiego debila..

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-04-06, 20:03
przynajmniej nie będzie marudzić
Zgłoś
Justynka99 2018-04-06, 20:58
waloos napisał/a:

Włożył w to tyle siły, jakby chciał powtórzyć historię z Więźnia Nienawiści, a nie zrobić "torcikowy żarcik".

Materiał na sadola spoko, ale gdybym to ja był tą dziewczyną to c🤬ja bym chyba zabił, a już na pewno pociągnął do odpowiedzialności pieniężnej. Wstawienie ułamanych zębów to nie jest taka tania rzecz, tym bardziej w tym ich USA.

Ale dzięki temu byłbyś sławny! A patrząc na inne filmiki z wypadków i morderstw to to jest i tak dość delikatna droga do sławy
Zgłoś
dertaz 2018-04-06, 22:04
Czy dalsza część tego filmu jest na Hardzie
Zgłoś
L................p 2018-04-09, 7:18
fajna r🤬a…łbym i bez zebów to by c🤬ja nie odgryzła. na gw🤬t deepthorat bym brał
Zgłoś