Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kutasorożec 2025-02-11, 11:59
Myślałem że okres polowania dzidą na zwierzynę już minął
Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-11, 12:01 17
Ja p🤬le ale te zj🤬e skosy zrobiły się wyspecjalizowane w pozyskiwaniu świeżej psiny
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-11, 12:42 19
@Kogucik_Bałamucik: Chociaż masz pewność, że świeże, a nie jakiś leżak z dna zamrażarki
Zgłoś
KuBuX 2025-02-11, 14:36 2
Lepiej niech porywaja kundle niz dzieci xd
Zgłoś
Prosty 2025-02-11, 15:06 2
C🤬j tam , i tak inne psy mówiły że obciągał Panu.
Zgłoś
lysymisio6969 2025-02-11, 15:07
coś mi się wydaje, że pies był przynętą..
Zgłoś
Driver19cm 2025-02-11, 15:24 4
Taki pies c🤬jowo musi smakować. Masakra. Psy do jedzenia, sa psami specjalnie karmionymi, hodowlanymi

Co za zjeby

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Adiczek 2025-02-11, 16:08 3
Driver19cm napisał/a:

Taki pies c🤬jowo musi smakować. Masakra. Psy do jedzenia, sa psami specjalnie karmionymi, hodowlanymi
Co za zjeby

Tylko ci tak mama tłumaczyła żebyś więcej obiadu zjadał
Zgłoś
mun66 2025-02-11, 16:10 11
Bul_od_bytu napisał/a:

@: Chociaż masz pewność, że świeże, a nie jakiś leżak z dna zamrażarki

W Chinach zazwyczaj jest świeże. Nawet w restauracji masz akwaria i klatki i zabijają ci wybrane zwierzę na poczekaniu. Byłem na targu w Kantonie, gdzie były całe stoiska z kotami i psami w klatkach. Klatki takie, ze pies nie może się ruszyć. Uważam, żę USA powinno spuścić na Chiny kilkaset atomówek. To chora rasa.
Zgłoś
daniel1040 2025-02-11, 16:16 7
Driver19cm napisał/a:

Co za zjeby

Psy, koty, świnie, skunksy i wszelakie ich odmiany gatunkowe nie powinny być jedzone - ich funkcją jest zebranie i kumulowanie w sobie odpadów środowiskowych i świństw z resztek i padliny (od substancji toksycznych po metale ciężkie) dlatego są monogastryczne i mają taki a nie inny układ jelitowy z wyspecjalizowaną mikroflorą. Dopiero owady/larwy i inne pierwotne c🤬jstwa żerujące na truchle są w stanie odpowiednio rozłożyć to co zostało nagromadzone.

ps.
J🤬 ukrów.
Zgłoś
gdfgdf 2025-02-11, 16:34 2
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Szef kuchni poleca: kundel w sosie słodko-kwaśnym.

Chyba raczej Poligon poleca
Zgłoś
JenkinsPerkins 2025-02-11, 17:05
Niezle , mi tez kiedys zawineli kota a sąsiadowi 2 jamniki i poszlo wszystko do "baru azjatyckiego" .... wiec ktos to op🤬lil ze smakiem
Zgłoś
Marp90 2025-02-11, 17:07 3
KuBuX napisał/a:

Lepiej niech porywaja kundle niz dzieci xd

Lepiej niech jednak porywają kaszojady.
Zgłoś
Mors_Nigra 2025-02-11, 18:01
Driver19cm napisał/a:

Co za zjeby

Może to pies do nakarmienia innych psów. Myśl.

[ Dodano: 2025-02-11, 18:03 ]
mun66 napisał/a:

W Chinach zazwyczaj jest świeże. Nawet w restauracji masz akwaria i klatki i zabijają ci wybrane zwierzę na poczekaniu. Byłem na targu w Kantonie, gdzie były całe stoiska z kotami i psami w klatkach. Klatki takie, ze pies nie może się ruszyć. Uważam, żę USA powinno spuścić na Chiny kilkaset atomówek. To chora rasa.

Poza olejem z rynsztoka (Gutter Oil).

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie