👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bongman wiem , że wiele wnosisz na sadistica w sumie nawet cie lubię ale ten artykuł to "sranie" w własne gniazdo.
- Kto jest bardziej biedny od Polaków za granicą?
- NIKT
hehehehehe
- NIKT
hehehehehe
Bo większość Polek za granicą to dziewuchy chamskie, głupie, pyskate i często też brzydkie. Takie osoby są nieprzyjemne w kontaktach międzyludzkich np. w pracy. A także wystawiają złe świadectwo naszemu krajowi.
Ale czasami da się z nich pośmiać
Ale czasami da się z nich pośmiać

DeepInLove napisał/a:
Co jest gorsze od Polaków z agranica?
Gorsze jest nieumiejętne obsługiwanie spacji

w Irlandii jest taki dowcip,
czym się różni Polak od E.T.?
E.T. chce wrócić do domu i zna angielski.
czym się różni Polak od E.T.?
E.T. chce wrócić do domu i zna angielski.

Odjebcie się od Rumunów. Znacie jakiegoś?
Rumun =/= tfu, cygan!
Też jestem na emigracji, konkretnie w Norwegii, i złego słowa nie dam o Rumunach powiedzieć.
Czyści i kulturalni ludzie, nie rzadko lepsi od naszych "rodaków" na emigracji.
Rumun =/= tfu, cygan!
Też jestem na emigracji, konkretnie w Norwegii, i złego słowa nie dam o Rumunach powiedzieć.
Czyści i kulturalni ludzie, nie rzadko lepsi od naszych "rodaków" na emigracji.

-Co jest gorsze od Polaków za granicą?
-cygani w Polsce.
kto w Polsce ten zrozumie.
-cygani w Polsce.
kto w Polsce ten zrozumie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie