Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sick_Stick 2013-11-06, 19:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 19:52
Bongman wiem , że wiele wnosisz na sadistica w sumie nawet cie lubię ale ten artykuł to "sranie" w własne gniazdo.
Zgłoś
MagicznyMateusz 2013-11-06, 20:16 3
- Kto jest bardziej biedny od Polaków za granicą?
- NIKT

hehehehehe
Zgłoś
Rubaszny 2013-11-06, 20:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
BongMan 2013-11-06, 20:33 2
Bo większość Polek za granicą to dziewuchy chamskie, głupie, pyskate i często też brzydkie. Takie osoby są nieprzyjemne w kontaktach międzyludzkich np. w pracy. A także wystawiają złe świadectwo naszemu krajowi.

Ale czasami da się z nich pośmiać
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 20:34
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 20:45 1
Co jest gorsze od Polaków z agranica?
Suchary bongmana
Zgłoś
BongMan 2013-11-06, 20:51 1
DeepInLove napisał/a:

Co jest gorsze od Polaków z agranica?

Gorsze jest nieumiejętne obsługiwanie spacji
Zgłoś
Kowal 2013-11-06, 20:55
-Co jest gorsze od rumunów zagranicą?
-NIC
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 20:58
w Irlandii jest taki dowcip,
czym się różni Polak od E.T.?
E.T. chce wrócić do domu i zna angielski.
Zgłoś
TestoManifesto 2013-11-06, 21:02 1
- Co jest gorsze od Polaków za granicą?
- Bon*Man
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 22:20
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-07, 8:24
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-07, 11:58 1
Odjebcie się od Rumunów. Znacie jakiegoś?
Rumun =/= tfu, cygan!

Też jestem na emigracji, konkretnie w Norwegii, i złego słowa nie dam o Rumunach powiedzieć.
Czyści i kulturalni ludzie, nie rzadko lepsi od naszych "rodaków" na emigracji.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-07, 13:02 2
-Co jest gorsze od Polaków za granicą?
-cygani w Polsce.

kto w Polsce ten zrozumie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem