Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
S................l 2014-03-11, 11:46 1
Co za pop🤬leńcy się tu dostali. Nie dość, że wrzuca nie swój obrazek, to jeszcze trafiający w pewną ironię - że ateiści, ludzie niewierzący w boga - jakiejkolwiek wiary, wzywają jego imienia. Ale nie, trzeba zgnoić kogoś, kto coś wrzucił - ewidentnie ból dupy jest tam, gdzie największe zakłamanie. Jak to nasze piękne porzekadło głosi: uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Zgłoś
P................G 2014-03-11, 11:55 2
No cóż, lepiej chyba umieć matematykę niż wszelkie zdrowaśki.
Będę powtarzał jak mantrę: śmiać się z ateisty to jak śmiać się z tego jak łysy się uczesał.
Zgłoś
i................o 2014-03-11, 11:56 15
Skyperian napisał/a:

70% komentarzy to hejt spowodowany wcześniejszym jechaniem na religie, wielcy k🤬a ateiści, nie zapomnijcie że za kilka tygodni Wielkanoc i z koszyczkiem będziecie zap🤬lać do kościoła na jednej nodze.

wez sp🤬alaj
Zgłoś
w................4 2014-03-11, 12:10 8
trabus napisał/a:

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!

Idioci, idioci wszędzie
PS myślałeś, że jak użyjesz słowa "uzurpujesz", to ludzie wezmą Cię za mądrzejszego niż jesteś?
Zgłoś
emwu 2014-03-11, 12:19 9
Zwrotu 'O Boże' używa się po to, żeby wyrazić, że coś jest nieprawdopodobne.

podpis użytkownika

SS i J
Zgłoś
o................y 2014-03-11, 12:27
Skoro można żartować z innych religii to umiejmy też się smiać z siebie i swoich wierzeń.

Mimo iż osoba jest niewierząca to może mieć taką swoją osobistą i bardziej ludzką wiarę w ludzi czy chociażby w siebie.

Nie wszystkim jest potrzebne łącze
Zgłoś
K................r 2014-03-11, 12:41 4
trabus napisał/a:

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili?

A to nie jest czasem tak, że ateiści z definicji nie wierzą w żadnego boga?
Zgłoś
R................o 2014-03-11, 12:42 1
Jaka spina widze, ze sadole maja bardzo ograniczone poczucie humoru
Zgłoś
C................e 2014-03-11, 12:49 4
Rozśmieszyło mnie to, bo uznałem to za żart, ale jak zobaczyłem kto to wstawił to zrozumiałem że to nie żart
Zgłoś
B................t 2014-03-11, 12:59
jeszcze mi się nie zdarzyło krzyczeć o boze ani o jezu już bardziej o k🤬a
Zgłoś
paka2000 2014-03-11, 13:05
W ogóle teraz zauważyłem tagi... Za które autor musi chyba iść do batmana się wyspowiadać.
Zgłoś
t................e 2014-03-11, 13:07
nie wiem o co ten ból dupy, ja się porządnie uśmiałem. trochę dystansu do siebie ludzie, bo wam dupy poodpadają z tej całej powagi.

a że obrazek wrzucił jakiś fanatyczny katol, jego sprawa że ma nasrane w głowie.
Zgłoś
p................l 2014-03-11, 13:20 1
Skyperian napisał/a:

70% komentarzy to hejt spowodowany wcześniejszym jechaniem na religie, wielcy k🤬a ateiści, nie zapomnijcie że za kilka tygodni Wielkanoc i z koszyczkiem będziecie zap🤬lać do kościoła na jednej nodze.

Zacznijmy od tego że ten obrazek jest zwyczajnie c🤬jowy.
Za zabawny może go uznać tylko debil albo katol cierpiący na jakiś niewytłumaczalny ból dupy.

temteremte napisał/a:

nie wiem o co ten ból dupy, ja się porządnie uśmiałem. trochę dystansu do siebie ludzie, bo wam dupy poodpadają z tej całej powagi.

a że obrazek wrzucił jakiś fanatyczny katol, jego sprawa że ma nasrane w głowie.

Jakiej powagi?
To zwyczajne nieśmieszne gówno. Co w tym śmiesznego? Ja na przykład jak r🤬am nic nie krzyczę bo bym ministrantów pobudził.
Zgłoś
t................a 2014-03-11, 13:42
trabus napisał/a:

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!

Czlowieku, milosc malzenska (seks) jest obowiazkiem partnerow wg. prawa katolickiego więc nie pieprz głupot
Zgłoś
kurczasty 2014-03-11, 13:45 2
@ Up

Proszę numer z Kodeksu Kościoła Katolickiego.

Nie ma?
Więc przestać p🤬lić.

Btw. Słyszałeś o czymś takim jak białe małżeństwa? ( Debilizm straszny jednak istnieje)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie