👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

No cóż, lepiej chyba umieć matematykę niż wszelkie zdrowaśki.
Będę powtarzał jak mantrę: śmiać się z ateisty to jak śmiać się z tego jak łysy się uczesał.
Będę powtarzał jak mantrę: śmiać się z ateisty to jak śmiać się z tego jak łysy się uczesał.

trabus napisał/a:
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
Idioci, idioci wszędzie

PS myślałeś, że jak użyjesz słowa "uzurpujesz", to ludzie wezmą Cię za mądrzejszego niż jesteś?

Zwrotu 'O Boże' używa się po to, żeby wyrazić, że coś jest nieprawdopodobne.

Skoro można żartować z innych religii to umiejmy też się smiać z siebie i swoich wierzeń.
Mimo iż osoba jest niewierząca to może mieć taką swoją osobistą i bardziej ludzką wiarę w ludzi czy chociażby w siebie.
Nie wszystkim jest potrzebne łącze
Mimo iż osoba jest niewierząca to może mieć taką swoją osobistą i bardziej ludzką wiarę w ludzi czy chociażby w siebie.
Nie wszystkim jest potrzebne łącze

trabus napisał/a:
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili?
A to nie jest czasem tak, że ateiści z definicji nie wierzą w żadnego boga?

Jaka spina
widze, ze sadole maja bardzo ograniczone poczucie humoru

Rozśmieszyło mnie to, bo uznałem to za żart, ale jak zobaczyłem kto to wstawił to zrozumiałem że to nie żart

W ogóle teraz zauważyłem tagi... Za które autor musi chyba iść do batmana się wyspowiadać.

nie wiem o co ten ból dupy, ja się porządnie uśmiałem. trochę dystansu do siebie ludzie, bo wam dupy poodpadają z tej całej powagi.
a że obrazek wrzucił jakiś fanatyczny katol, jego sprawa że ma nasrane w głowie.
a że obrazek wrzucił jakiś fanatyczny katol, jego sprawa że ma nasrane w głowie.

trabus napisał/a:
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
Czlowieku, milosc malzenska (seks) jest obowiazkiem partnerow wg. prawa katolickiego więc nie pieprz głupot

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie