"Wystaw język!", a potem "O k🤬a, taaak!!!"...
Jakieś pytania jeszcze rycerzu krzyża???
Jakieś pytania jeszcze rycerzu krzyża???
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!

No, ale właśnie to Chrześcijanie nie mogą krzyczeć "Jezus Maria", "O, Boże" itd. bo "Nie będziesz wymawiał imienia Pana Boga twego nadaremno". Cała reszta może krzyczeć do woli.

19 fanatycznych katoli uznało że warto dać za to gówno piwo. :/
Smutne to i dołujące...
Smutne to i dołujące...
Widzę, że hejtują ateiści którzy nie mają co krzyczeć podczas r🤬ania i się frustrują
Ja Wam współczuję, jeśli Wasze partnerki krzyczą "O Boże!". To trochę tak, jakbyś nazywał się Marek, a ona krzyczałaby "Och Karol!".

70% komentarzy to hejt spowodowany wcześniejszym jechaniem na religie, wielcy k🤬a ateiści, nie zapomnijcie że za kilka tygodni Wielkanoc i z koszyczkiem będziecie zap🤬lać do kościoła na jednej nodze.
@Skyperian
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.