👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!

No, ale właśnie to Chrześcijanie nie mogą krzyczeć "Jezus Maria", "O, Boże" itd. bo "Nie będziesz wymawiał imienia Pana Boga twego nadaremno". Cała reszta może krzyczeć do woli.

19 fanatycznych katoli uznało że warto dać za to gówno piwo. :/
Smutne to i dołujące...
Smutne to i dołujące...

Widzę, że hejtują ateiści którzy nie mają co krzyczeć podczas r🤬ania i się frustrują
Ja Wam współczuję, jeśli Wasze partnerki krzyczą "O Boże!". To trochę tak, jakbyś nazywał się Marek, a ona krzyczałaby "Och Karol!".

@Skyperian
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.
Uprzejmie przypominam ze większość katolików poświęcić koszyczek idzie tylko dlatego "bo taka tradycja", nie widząc w tym głębszego duchowego przeżycia.
Wg mnie jest to większe zakłamanie, niż ateistów którzy ciągną do kościoła bo idą tam ich matki, ojcowie, żony, mężowie.
Ale to indywidualna opinia.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie