Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Prawdziwy sadol mówi: "No połknij... kupię ci drugiego Snickersa".

Hę? Mało śmieszne docinki do ateuszy? Po co mi lepsze, jeśli tamci uważają, że religia mi zabrania się r🤬ać z własną żoną więcej niż z 2-3 razy? Nie wiem skąd oni takie informacje wytrzasnęli.

I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...

Idąc twoją bezbłędną logiką - przestań wierzyć w bożki, jeśli chcesz walczyć z ateistami. Przejdź na islam, jeśli chcesz walczyć z muzułmanami. R🤬aj małe dzieci, jeśli chcesz walczyć z pedofilami. Mam wymieniać dalej, miernoto?

I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...
Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?

Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. Z drugiej strony to dobrze, że bo wiele świństw przenosi się "przez francuza", mimo jego całej przyjemności.
A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.
adonai.pl/malzenstwo/?id=7
I ja nie walczę z kościołem to kościół walczy ze mną. Próbując wymusić swoje wartości. Nie na darmo różnej maści katabasy lobbują w sejmie za swoimi urojeniami.

Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. (...)
A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.
On wlasnie to napisal. Lodzik postawi interes na nogi, a nim konczysz tam gdzie Bog nakazal

Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?
Tak - staram sie dowiedziec co odrzucam. Biblie zaliczona. Koran (a wlasciwie jego tlumaczenie na nasz jezyk) tez. Przynajmniej wiem co mi nie pasuje/do czego sie przyczepiam.
Dorzuce tylko, ze mi sie obrazek podoba

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
Się nam ateista zbulwersował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie