📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Kiedy ateusz w internecie stworzy coś prześmiewczego w stronę religii, niezależnie od poziomu humoru, to wciąż jest cool. Kiedy to zrobi katolik w stronę ateuszy, to od razu musi on mieć ból dupy. Gdzie tu sens w tym, to ja nie wiem, ale albo nawzajem będziemy się ośmieszać, albo wcale. Wybierajcie.
Prawdziwy sadol nie wzywa imienia bożego nadaremno!
Prawdziwy sadol mówi: "No połknij... kupię ci drugiego Snickersa".
Prawdziwy sadol mówi: "No połknij... kupię ci drugiego Snickersa".

WolfManGoth, Ja też nie wiem, i nie wiem również co to ma do rzeczy?
Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. Z drugiej strony to dobrze, że bo wiele świństw przenosi się "przez francuza", mimo jego całej przyjemności.
I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...
I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...

xyz372 napisał/a:
Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?

Ja pierdziu jacy wy jesteście tępi to jest tylko żart rozumiecie ż-a-r-t (polecam wiki albo słownik) żarty nie bierze się na poważnie jeśli nie wiedzieliście a wy spinacie dupy od bólu i wypisujecie wypracowania o religiach, polityce i nie tylko popisując się jakże wspaniałą wiedzą. Typowy przejaw cebulactwa

trabus napisał/a:
Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!
Się nam ateista zbulwersował.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie