Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-11, 13:47 1
Kiedy ateusz w internecie stworzy coś prześmiewczego w stronę religii, niezależnie od poziomu humoru, to wciąż jest cool. Kiedy to zrobi katolik w stronę ateuszy, to od razu musi on mieć ból dupy. Gdzie tu sens w tym, to ja nie wiem, ale albo nawzajem będziemy się ośmieszać, albo wcale. Wybierajcie.
Zgłoś
Uechtacz 2014-03-11, 13:50 3
Prawdziwy sadol nie wzywa imienia bożego nadaremno!

Prawdziwy sadol mówi: "No połknij... kupię ci drugiego Snickersa".
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 14:07 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 14:11
Kezcuz
Hę? Mało śmieszne docinki do ateuszy? Po co mi lepsze, jeśli tamci uważają, że religia mi zabrania się r🤬ać z własną żoną więcej niż z 2-3 razy? Nie wiem skąd oni takie informacje wytrzasnęli.
Zgłoś
pr05p3r0 2014-03-11, 14:19
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 14:35
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 14:36
WolfManGoth, Ja też nie wiem, i nie wiem również co to ma do rzeczy?
Zgłoś
xyz372 2014-03-11, 14:56
Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. Z drugiej strony to dobrze, że bo wiele świństw przenosi się "przez francuza", mimo jego całej przyjemności.

I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 15:01 6
@up
Idąc twoją bezbłędną logiką - przestań wierzyć w bożki, jeśli chcesz walczyć z ateistami. Przejdź na islam, jeśli chcesz walczyć z muzułmanami. R🤬aj małe dzieci, jeśli chcesz walczyć z pedofilami. Mam wymieniać dalej, miernoto?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 15:04 3
xyz372 napisał/a:

I taka rada - chcesz walczyć z kościołem i wierzącymi? Zacznij do niego chodzić, żebyś wiedział z czym walczysz miernoto...

Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 15:28 6
xyz372 napisał/a:

Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. Z drugiej strony to dobrze, że bo wiele świństw przenosi się "przez francuza", mimo jego całej przyjemności.

A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.
adonai.pl/malzenstwo/?id=7
I ja nie walczę z kościołem to kościół walczy ze mną. Próbując wymusić swoje wartości. Nie na darmo różnej maści katabasy lobbują w sejmie za swoimi urojeniami.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 15:49 1
Zgłoś
Pikson 2014-03-11, 15:54
Ja pierdziu jacy wy jesteście tępi to jest tylko żart rozumiecie ż-a-r-t (polecam wiki albo słownik) żarty nie bierze się na poważnie jeśli nie wiedzieliście a wy spinacie dupy od bólu i wypisujecie wypracowania o religiach, polityce i nie tylko popisując się jakże wspaniałą wiedzą. Typowy przejaw cebulactwa
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-11, 16:29
xyz372 napisał/a:

Skąd te statystyki, że wierzący bzykają się 2-3 ? A gdzie jest napisane, że to grzech? Pierdzielenie bzdur, a jakby ktoś był wierzący, to by wiedział, że kościół zezwala "na francuza", tyle że bardziej w celu postawienia masztu niż samego aktu miłosnego. (...)

McMenel napisał/a:

A gówno prawda. Jeżeli podczas stosunku nie dochodzi do wytrysku w pochwie jest on uznawany za grzech . Więc przestań kłamać bo to też grzech.

On wlasnie to napisal. Lodzik postawi interes na nogi, a nim konczysz tam gdzie Bog nakazal

brzezniak napisał/a:

Czy odprawiasz rytuały i czytasz księgi każdej innej religii, którą odrzucasz?

Tak - staram sie dowiedziec co odrzucam. Biblie zaliczona. Koran (a wlasciwie jego tlumaczenie na nasz jezyk) tez. Przynajmniej wiem co mi nie pasuje/do czego sie przyczepiam.

Dorzuce tylko, ze mi sie obrazek podoba
Zgłoś
Werewolv 2014-03-11, 16:39
trabus napisał/a:

Dlaczego uzurpujesz sobie prawo do mówienia "boże"? Mało to bogów ludzie wymyślili? Zresztą prawdziwy chrześcijanin uprawia seks 2-3 razy w życiu, bo to grzech i będziesz się smażył w piekle! A za wstawianie takich obrazków dostaniesz podwójną porcję gorącej smoły!

Się nam ateista zbulwersował.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem