👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Apache123
Jesteś tu nowy, co? Pozwól, ze Ci wyjaśnię coś. Gdyby zakończyła się ta wojna katola z ateuszem tutaj, to by 1/3 userów zanudziła się na śmierć. Przynajmniej jest z czego się pośmiać, więc dla dobra strony trzeba takie coś zostawić, by żyło własnym życiem.
Tak działa internet.
Jesteś tu nowy, co? Pozwól, ze Ci wyjaśnię coś. Gdyby zakończyła się ta wojna katola z ateuszem tutaj, to by 1/3 userów zanudziła się na śmierć. Przynajmniej jest z czego się pośmiać, więc dla dobra strony trzeba takie coś zostawić, by żyło własnym życiem.
Tak działa internet.

jakie 2-3 razy w zyciu ? w ciazy mozna zalewac ile ustawa przewiduje.

kurczasty napisał/a:
Btw. Słyszałeś o czymś takim jak białe małżeństwa? ( Debilizm straszny jednak istnieje)
Czy ja wiem czy debilizm, w Europie nadal dosyć popularne. Mąż biały, żona biała, to i małżeństwo białe

Mieszkasz we Francji?
Haha
Obrazek miał wywołać to co wywołał czyli niesamowity ból dupy ateistów

EdmundKemper napisał/a:
Haha
Obrazek miał wywołać to co wywołał czyli niesamowity ból dupy ateistów
![]()
Snikersy już zjadłeś?

paka2000 napisał/a:
Snikersy już zjadłeś?![]()
O, dupa zabolała, że ktoś śmie obrażać ateistów?

EdmundKemper napisał/a:
O, dupa zabolała, że ktoś śmie obrażać ateistów?
![]()
Poczekamy aż ktoś wrzuci coś o katolach

paka2000 napisał/a:
Poczekamy aż ktoś wrzuci coś o katolach![]()
O katolach jest mnóstwo tematów

Niestety nie, przynajmniej nie w moim wypadku. Nie muszę sobie nic udowadniać, choć może odnosisz takie wrażenie. Szczerze mówiąc to rozśmieszyłeś mnie, ale piwa i tak nie dostaniesz
Problem jednak w tym wszystkim tkwi, gdyż ani jedna grupa, ani druga grupa się nie akceptuje, choć mi to generalnie zwisa, czy wierzysz czy też nie, a te moje odpowiedzi znalazły się tu tylko i wyłącznie dlatego, że wiara w twojego Boga, według moich przekonań, to tak jak wierzyć w to, że w szafie ktoś może mieć Narnię. I jeśli wierzysz sobie to wierz, tylko gdzie jest twój stwórca, że patrzy na głód, ubóstwo i wojny z przymrużeniem oka? I czemu to wojny zawsze się toczyły w jego imię, a nie szatana, który rzekomo jest złem? Hmm?

Przynajmniej tyle dobrego, że nie wierzysz w kościół czy też Kościół lecz w Boga, co nie zmienia faktu, że każdy człowiek ma swoje poglądy. Ale trzeba też zauważyć, że np. gdy katolik próbuje udowodnić istnienie świata, podaje często tak bezsensowne dowody, że mają się one do istnienia Boga tak przekonująco i realnie, że nie przekonacie nimi do jego istnienia. Przykładowo: Bóg istnieje, bo chrześcijaństwo jest największą religią na świecie... albo, że to on wymyślił nam sztukę. Pisał to właśnie autor tego tematu w innej ze swoich wstawek. Sam spójrz na to i zrozum. Nie mówię, że ateiści nie podają durnych przykładów, no ale dawajmy jakieś realne dowody, a nie wzięte kij wie skąd.

paka2000
Nie takie bezsensowne dowody. W wielu miejscach powstanie świata według Biblii pokrywa się z tym co naukowcy. Przykładem takim jest tzw. teoria "Wielkiej Zupy". Przecież w Biblii jest napisane wyraźnie, że najpierw była tylko morze, z którego wyłoniły się lądy.
Nie takie bezsensowne dowody. W wielu miejscach powstanie świata według Biblii pokrywa się z tym co naukowcy. Przykładem takim jest tzw. teoria "Wielkiej Zupy". Przecież w Biblii jest napisane wyraźnie, że najpierw była tylko morze, z którego wyłoniły się lądy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie