Widać że go wyj🤬 za spóźnianie się, u mnie w szkole nauczyciel drzwi dla żartu zamykał na klucz dla paru takich notorycznych spóźnialskich albo nie wpuszczał na zajęcia i to nie jeden xd
No i prawidłowo! Różnica między szkołą a amerykańskim zoo.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
tak jest chyba w każdym wojsku (wiem że to szkoła), facet wygolony na łyso wygląda jak patus ze skłotu, a julki pięknie upięte fryzury schowane pod furażerka
rosja ro naród świniopasów i parobków dla których szczytem marzeń to prostytucja u polsko ukraińskich Panów
TylkoPiSResztaToK🤬y napisał/a:
rosja ro naród świniopasów i parobków dla których szczytem marzeń to prostytucja u polsko ukraińskich Panów
W dupie byłeś gówno widzalies przestań oglądać TV a teraz japa i spowrotem na magazyn wory przerzucać
Pojedź gdzies zobacz coś i dopiero się wypowiadaj
Ps j🤬 ruskich i banderowców bo to nie nasza wojna
Ma mieć ogolony żeby w czołgu włosów w mechanizmy nie wciągnęło

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zimol2980 napisał/a:
W dupie byłeś gówno widzalies przestań oglądać TV a teraz japa i spowrotem na magazyn wory przerzucać
Pojedź gdzies zobacz coś i dopiero się wypowiadaj
Ps j🤬 ruskich i banderowców bo to nie nasza wojna
Wydaje ci się, że to nie nasza. Tak jak niektórym w 39.
Halman tu ruski pomiocie nie siej propagandy, że w Twojej rosij nuczyciel młodziesz trzyma sie tradycji uwielbienia rodakow
Tutaj moze do młodzizy Rosjanie jako spoleczenstwo-bez tej otoczki zakalca Putlera" są naprawde dobrymi sąsiadami. Z mojej perpektywy zle sie dzieje..ciapate i tez smoluch zagniezidzily sie na dobre w UE
Tutaj moze do młodzizy Rosjanie jako spoleczenstwo-bez tej otoczki zakalca Putlera" są naprawde dobrymi sąsiadami. Z mojej perpektywy zle sie dzieje..ciapate i tez smoluch zagniezidzily sie na dobre w UE