📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

@Piti1234555
A potem Korwinek tak wyśrubuje Ci testy na wyborcę, że zda je tylko on sam. Wobec braku konkurencji będzie rządził aż mu się nie zdechnie. Tym samym mieczem, którym chciałbyś wojować w imię ideałów, ktoś może Ci obciąć głowę więc nie taki Korwin piękny jak go malują.
A potem Korwinek tak wyśrubuje Ci testy na wyborcę, że zda je tylko on sam. Wobec braku konkurencji będzie rządził aż mu się nie zdechnie. Tym samym mieczem, którym chciałbyś wojować w imię ideałów, ktoś może Ci obciąć głowę więc nie taki Korwin piękny jak go malują.
Piti1234555 napisał/a:
Dlatego głosuje na Korwina... przecież ten człowiek nie zdałby testu na możliwość dopuszczenia do wyborów(głosowania) to raz, zasiłek zostałby mu zabrany to dwa, zacząłby kraść i trafiłby do więzienia (policja ma być dobrze opłacana za Korwina), a tam nie miałby możliwości zrobienia potomka to trzy. I linia rodu takiego kołka zostałaby przerwana.
Może nie na Korwina i nie więzienia ale masz dużo racji. Wg. mnie sterylizacja byłaby o wiele tańsza i skuteczniejsza. Patologia rodzi patologie.

xpats napisał/a:
moje miasto takie piękne...
też jam z Elbląga...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie