👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ćpuny na temat dragów wiedzą dużo pytanie do tych ćpuńskich ścierw co by zrobili jakby znaleźli u swojego dziecka zielsko ,kostkę haszu ,amfetamine ,extasy,albo koks bądź lsd.Bo ja bym zadzwonił na psy i waliło by mnie to jak się z tego bedzie tłumaczył .Jak bedę miał dziecko to mu powiem wprost znajde u ciebie dragi to wylecisz z domu w tym czym jesteś ubrany.Nie po to bedę płodzil potomka i w jego edukacje inwestował by został blokerskim ćpuńskim zerem obrażonym na cały świat i system
no i sport tatuś jest judoką po ojcu on będzie po dziadku i ojcu
chyba że wybierze inny ważne że sport a nie siedzenie na dupie i od byle lepszego wysuszeńca wjeby dostanie
no i sport tatuś jest judoką po ojcu on będzie po dziadku i ojcu
chyba że wybierze inny ważne że sport a nie siedzenie na dupie i od byle lepszego wysuszeńca wjeby dostanie

Mogli pomyśleć również o mikrofonie dla posłów, bo czytać z ruchu ust niezbyt potrafię.

proste kto chce używa kto nie chce nie używa i nikt nie powinien wolności do wyboru nad swoim własnym zdrowiem drugiej osobie ograniczac. A tak naprawde polowa politykow jara i ma niezła beke z samozwańczych obrońcow moralnosci ktorzy im nakrecaja biznes....
a tak wogóle nie widze sensu z takimi ludźmi sie kłócic jak chca to niech sobie zyja po swojemu skoro tak im lepiej.
a tak wogóle nie widze sensu z takimi ludźmi sie kłócic jak chca to niech sobie zyja po swojemu skoro tak im lepiej.
nie pije nie pale nie jaram nie wdupiam tablet nie daje w nos....nie używam mam czysty beret.jarajcie kirajcie wasza wola przynajmniej kretyńskie geny nie bedą dalej szły w świat ps.nie popieram pis platformy itp. pozdrawiam Magika któremu nic nie zaszkodziło a przypikował z okna ciekaw jestem czemu ??? dziecko go przerosło ??nafta (gorzała) ???może dragi ryją czaszkę ???albo ilość koncertów...
nie wytrzymał presji akurat
bodek narkotyki wpiszcie sobie dobranoc
nie wytrzymał presji akurat
bodek narkotyki wpiszcie sobie dobranoc
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie