Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Żałuję że nie spróbowałem grzybków.
No widzisz jakbyś najpierw spróbował grzybów pozwoliłoby ci to wejrzec w samego ciebie, moze nie popełniłbyć kilku błedów, oczywiści wiem ze ironizujesz. Ale nie tłumacz sobie ze jaranie nie szkodzi. Wiem ze nie wynosisz sprzetów, ale np przyjaranie żeby podoabał ci sie"spektaktl" jest juz niebezpiecznym symptomem.

Wiem ze nie wynosisz sprzetów, ale np przyjaranie żeby podoabał ci sie"spektaktl" jest juz niebezpiecznym symptomem.
Ty natomiast powinieneś sobie jednak czasem zapalić, bo ironie wychwytujesz wybiórczo 50%.
A w ogóle to nie mogę gadać bo umarłem.
Ty natomiast powinieneś sobie jednak czasem zapalić, bo ironie wychwytujesz wybiórczo 50%.
A w ogóle to nie mogę gadać bo umarłem.
UMARNALES TO UMARNĄŁEŚ NIBYMINIPOCIESZNYPSYCHOAKTYWNYALKOHOLIKU

Nie tłumacz swojego ćpania alkoholem
Nie usprawiedliwiaj swojego chlania marihuaną, cała dyskusja zaczęła się od tego która z tych substancji jest bardziej szkodliwa i ma gorszy wpływ na człowieka, więc w tym przypadku przytoczenie tekstu o szkodliwości alkoholu jest zasadne.
Ty wolisz se jebnonć 200 pigwufki wieczorem, chlej sobie dalej i onanizuj swoje ego negatywnym przyrównaniem do "cpających marychę".
Druga sprawa.
Skoro juz jesteśmy prz porównaniach. Jeżeli wypije dwa piwa to wiem ile wypiłem i jaka będzie reakcja, jak wypale lufę towaru to efekt moze być rózny, oszołomienie o wiele większe. Dawkowanie marychy praktycznie nie istnieje i trzyma o wiele dłużej niz alkohol.
Ty tego nigdy nawet nie spróbowałeś teraz jestem pewien, ale wypowiadasz jako znawca tematu, to się chyba nazywa ignorancja.
Boże, jaki z ciebie smutny człowiek.

Ty tego nigdy nawet nie spróbowałeś teraz jestem pewien, ale wypowiadasz jako znawca tematu, to się chyba nazywa ignorancja.
Boże, jaki z ciebie smutny człowiek.
Nie bądź grzbietem i napisz jak dawkuje sie narkotyk z THC. Lufa polnej marycy nie równa się lufie pędzonego scoona. Nie wiesz co kupujesz u dilera.

Nie bądź grzbietem i napisz jak dawkuje sie narkotyk z THC. Lufa polnej marycy nie równa się lufie pędzonego scoona. Nie wiesz co kupujesz u dilera.
U dobrego dilera możesz sobie wybrać czy chcesz lufę polnej marychy, czy może wolisz lufę pędzonego scoona (?).
Można się też u niego zaopatrzyć w mało używane igły do iniekcji, oraz aparaturę do odmierzania dawki narkotyku z THC.
Ja preferuje pędzonego rożka.

U dobrego dilera
Rozbawiasz mnie, jak typowy ćpun.
Po pierwszw e nie wiesz na o trafisz po drugie rózne osoby reaguja inaczej na zioło. a wiec kumulacja przećpania. Nie mówiąc że są różne rodzaje zieska, które daja różne efekty.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie