Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
roman970227 2020-02-14, 12:11 3
I bardzo dobrze.

podpis użytkownika

Ty ty ty
Zgłoś
niefrasobliwamariola 2020-02-14, 12:14 4
Co to monkey się nawróciła? Biedny taki
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-14, 12:41 7
Po pierwsze to jakas zasuszona komosa, zioło nie jest takie sypkie, chyba ze gdzies jakiejs samosieji nazbierał i c🤬jowo ususzył.

Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
Zgłoś
BrunerOvned 2020-02-14, 12:44 6
poligon6 napisał/a:

Po pierwsze to jakas zasuszona komosa, zioło nie jest takie sypkie, chyba ze gdzies jakiejs samosieji nazbierał i c🤬jowo ususzył.
Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.

Nalewka 35%? Chyba z psa...

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-14, 12:57 4
BrunerOvned napisał/a:

Nalewka 35%? Chyba z psa...

Zwykła wisniówka ze sklepu, jak ktos nie potrafi zrobic własnej 60-70%. Zdrowsze niz cpanie marychy gdzie wypalisz lufe i siedzisz otumaniony.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2020-02-14, 13:09 5
@up all, A ja tam ani nie chlam ani nie ćpam.
Zgłoś
wilkoala 2020-02-14, 13:27 47
poligon6 napisał/a:

poligon6 napisał/a:

Zwykła wisniówka ze sklepu, jak ktos nie potrafi zrobic własnej 60-70%. Zdrowsze niz cpanie marychy gdzie wypalisz lufe i siedzisz otumaniony.

Te twoje dwie wypowiedzi świetnie określają jakim jesteś typem człowieka.
Myślałem że jesteś trolem, a wychodzi na to że z🤬bem alkoholikiem.
Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.
Bo przecież "inni mają jeszcze gorzej" jak śpiewał kazik.
Zgłoś
DMT 2020-02-14, 13:32 2
To nie zioło, tak samo filmik poniżej to nie koks... Tak, jestem ekspertem.

podpis użytkownika

Q L I M A X
Zgłoś
Tom9310 2020-02-14, 13:56 4
wilkoala napisał/a:

Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.

A ja powiem tak: Ci co uważają że zielsko jest ok są z Koalicji Obywatelskiej(To by się zgadzało, tolerancja, miłość inaczej - LGBTRTVAGD, edukacja seksualna(m. in tolerancja dwóch panów) w szkołach podstawowych, bub, humor, Wołoszczyzna, kolorowa i multikulturowa Europa i wiele innych wykolejeń) a ci co alkohol z PiS-u(Ciemnogrody, tradycje rodzinne, zwiększanie płac minimalnych, 500+, 13-stki, minimalne bezrobocie, zwalczanie korupcji sędziów) To moje zdanie a jak komuś się nie podoba to albo jest za Konfederacją, albo jest bezstronny albo Pal mu w dupę do nabicia(bo c🤬j byłby przyjemnością) bo jest za KO
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-14, 14:38
wilkoala napisał/a:

To ze jak ci zaproponuje by kolega zapiał cie w dupę zamiast masz r🤬ać zwłoki, nie czyni ze mnie pederasty. Po prostu doradzam mniejsze zło.
Zgłoś
VanAhamoth 2020-02-14, 14:58 7
Tom9310 napisał/a:

A ja powiem tak: Ci co uważają że zielsko jest ok są z Koalicji Obywatelskiej(To by się zgadzało, tolerancja, miłość inaczej - LGBTRTVAGD, edukacja seksualna(m. in tolerancja dwóch panów) w szkołach podstawowych, bub, humor, Wołoszczyzna, kolorowa i multikulturowa Europa i wiele innych wykolejeń) a ci co alkohol z PiS-u(Ciemnogrody, tradycje rodzinne, zwiększanie płac minimalnych, 500+, 13-stki, minimalne bezrobocie, zwalczanie korupcji sędziów) To moje zdanie a jak komuś się nie podoba to albo jest za Konfederacją, albo jest bezstronny albo Pal mu w dupę do nabicia(bo c🤬j byłby przyjemnością) bo jest za KO

No ja p🤬le...zestawienie godne typowego pisowskiego wykolejeńca, patusa bez szkoły, pracy...no ogólnie takiego zera życiowego.

Nie mam argumentu to wcisnę politykę :|
Zgłoś
wilkoala 2020-02-14, 15:08 12
poligon6 napisał/a:

poligon6 napisał/a:

To ze jak ci zaproponuje by kolega zapiał cie w dupę zamiast masz r🤬ać zwłoki, nie czyni ze mnie pederasty. Po prostu doradzam mniejsze zło.

To są właśnie wasze teksty...
"lepiej p🤬lnąć sobie 200 wieczorem", "mniejsze zło" itp, itd.
Ciekawe że zawsze słyszę je od gości którym zdarza się przez tydzień nie przychodzić do pracy, ponieważ byli akurat w zupełnie nie rozp🤬alającym życia ciągu alkoholowym.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-02-14, 15:23 2
wilkoala napisał/a:

To są właśnie wasze teksty...
"lepiej p🤬lnąć sobie 200 wieczorem", "mniejsze zło" itp, itd.
Ciekawe że zawsze słyszę je od gości którym zdarza się przez tydzień nie przychodzić do pracy, ponieważ byli akurat w zupełnie nie rozp🤬alającym życia ciągu alkoholowym.

Nie cpaj tyle, na początku jest miło, potem będziesz popalal codziennie, zaczna się problemy, nie będziesz miał kasy, zaczniesz wynosić rzeczy, zrobia się dlugi a moze nawet zaczniesz się prostytuowac za skręta.
Zgłoś
VanAhamoth 2020-02-14, 15:27 6
poligon6 napisał/a:

Nie cpaj tyle, na początku jest miło, potem będziesz popalal codziennie, zaczna się problemy, nie będziesz miał kasy, zaczniesz wynosić rzeczy, zrobia się dlugi a moze nawet zaczniesz się prostytuowac za skręta.

Na kwejku też tak p🤬lisz :| nie znam nikogo UZALEŻNIONEGO od maryhy. Jak masz zj🤬y łeb to po prostu taki masz :| natomiast ty powinieneś już zastanowić się nad leczeniem :|
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie