Szukam firmy , która skutecznie usuwa złe wspomnienia.
Polmos daje efekty, ale krótkotrwałe.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2021-06-15, 7:08
Smith & Wesson
Polecam produkt koncernów Degussa, IG Farben i Th. Goldschmidt AG. Pod nazwą Zyklon B.
A ja polecam wyroby radomskiego Łucznika
Idąc tropem waszych porad jestem już pewien co trzeba zrobić. Najpierw ich zagazuję i dobiję dla pewności, żebym nie musiał tego więcej oglądać.
I darujcie sobie teksty że piłka nożna to pedalstwo. Każdy ogląda, a nikt nie ma odwagi do tego się przyznać
35i
2021-06-15, 8:15
tomekfiz napisał/a:
Idąc tropem waszych porad jestem już pewien co trzeba zrobić. Najpierw ich zagazuję i dobiję dla pewności, żebym nie musiał tego więcej oglądać.
I darujcie sobie teksty że piłka nożna to pedalstwo. Każdy ogląda, a nikt nie ma odwagi do tego się przyznać
Może jeszcze napiszesz, że każdy słucha disco polo. Nie mierz wszystkich swoją miarą.
tomekfiz napisał/a:
Ja czasem oglądam. Straszne pedalstwo.
konto usunięte
2021-06-15, 10:45
Haha zawsze to samo. Jak polska reprezentacja jedzie na duży turniej to jest dmuchanie balonika i wielkie oczekiwania. A potem rozczarowanie. Dla mnie zgodnie z planem właśnie na taką kupę w wykonaniu repry liczyłem i nie jestem zawiedziony.
Polecam producenta colta albo walthera.
Rozumiem, że zawiodłeś się na naszej kadrze piłkarskiej?
Uwaga PROTIP:
"Nie oglądaj meczów naszej kadry piłkarskiej."
Ja tak zrobiłem, PZPN mnie nienawidzi.
Zakład pogrzebowy "AS" z Bytomia
czyżby się okazało ze twoja stara to twój stary?