👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hej polaczki, co wy macie z tymi dupami że tak ciągle was bolą? Może warto udać się do jakiegoś specjalisty, bo życie w tym marnym kraiku + takie dolegliwości to kombinacja zabójcza, jak na dzisiejsze czasy. No nic, trzymta się!
Niektórzy nie potrafią z siebie wykrzesać niczego poza "oooo ból dupy"? Sporadycznie oglądam mecze naszej reprezentacji, ligowych zero - nie wiem czy wierność polskiego kibica zasługuje na wyśmianie czy szacunek, bo była ona nadużyta wiele razy. Zastanawia mnie jednak, że PN pozostaje promowana jako nasz sport narodowy....Dlaczego?
Widzę, że wiele osób ma podobne zdanie bo "najlepszy komentarz" ma więcej piw niż sam temat
Myślę, że w reprezentacji powinni grać tylko za darmo, bo młodzi którym naprawdę chce się reprezentować Orła Białego wypluwaliby sobie płuca.
Widzę, że wiele osób ma podobne zdanie bo "najlepszy komentarz" ma więcej piw niż sam temat

Myślę, że w reprezentacji powinni grać tylko za darmo, bo młodzi którym naprawdę chce się reprezentować Orła Białego wypluwaliby sobie płuca.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie