👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czemu Polacy między sobą tworzą nienawiść a za granicą jeszcze dostają za to pieniądze?

ostatnia akcja... środkowy napastnik wraca żeby odebrać piłke praktycznie na środku boiska... brawo, gdzie defensywa, pomoc?... zero dobrej gry... wiecej zimnej krwi u czarnogórców i byłoby ze 3:1 dla nich... genialne podania naszych obrońców do napastników czarnogóry... żenada... poziom polskiej ligi... szkoda Lewego i Błaszczykowskiego bo coś grają... Lewy pokazał jaka jest przepaść między nim a resztą....

Nic się nie stało.... tara ra, nic się nie stało, ni się nie staaaaaało, tara ra, nic sie nie stałoooo...
Niech sobie ktoś jest kibicem itp. ale szczerze współczuję komuś kto kibicuje "naszym". Chyba tylko w bobslejach mamy gorsze wyniki niż w kopanego ale niestety na tym robi się kasę i piłka nożna nadal jest naszym sportem narodowym co doskonale oddaje kondycję naszej jakże ukochanej ojczyzny
Każda pasja jest godna podziwu i kibicowanie też, ale żeby interesować się polską piłką to trzeba być masochistą.

Niech sobie ktoś jest kibicem itp. ale szczerze współczuję komuś kto kibicuje "naszym". Chyba tylko w bobslejach mamy gorsze wyniki niż w kopanego ale niestety na tym robi się kasę i piłka nożna nadal jest naszym sportem narodowym co doskonale oddaje kondycję naszej jakże ukochanej ojczyzny

Każda pasja jest godna podziwu i kibicowanie też, ale żeby interesować się polską piłką to trzeba być masochistą.

Ja tam stawiam tysiaka, że San Marino strzeli nam gola, bo jeśli mają komuś strzelić to tylko nam.

ostatni @ za "polaczki" ch*j Ci w dupęę! 33 piw "ch*j Wam w dupęę!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie