Parówki w polskich sklepach - zmielona srajtaśma i odpadki mięsne, których nawet psy w schroniskach nie chciały jeść.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
BongMan - zmielona srajtaśma i odpadki mięsne, których nawet psy w schroniskach nie chciały jeść.
gównoburze na sadolu - zmielona srajtaśma i odpadki mięsne, których nawet psy w schroniskach nie chciały jeść.
F................m
2013-04-11, 15:11
BongMan, Ty nawet próbujesz być fajny w komentarzach
Bongman, wyjaśnij mi, co Ty w sobie masz takiego, że ściągasz do siebie samych żałosnych kretynów? Co widać po komentarzach. Jesteś nimi obsiadnięty, jak gówno muchami. A wy, wymienieni wyżej, ogarnijcie się. Dorośnijcie psychicznie k🤬a w końcu. No ja p🤬lę, ile można? To już nie jest śmieszne, to jest w c🤬j żałosne i niesmaczne. I żeby było jasne, nie znam gościa, tak jak i was, słowa z nim nie zamieniłem, i gówno mnie obchodzi, jak wygląda, gdzie mieszka, i co robi. A jak kogoś obraziłem, bo wziął to do siebie, to powiadam, dorośnij. KPW?
Kaprys, nie mam pojęcia. Cokolwiek bym nie napisał to zaraz jakiś lamus napisze coś w stylu, że próbuję być fajny. Używam tego forum do tego samego co wszyscy aktywni użytkownicy - do wymiany opinii, bo przecież po to forum jest. Nie mam pojęcia jakim cudem tamten idiota powiązał komentarz o parówkach z próbą bycia fajnym. Jedyne wyjaśnienie, to chęć zdobycia piw za pocisnięcie mi. Niech sobie ulży jeśli mu to pomaga.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
F................r
2013-04-11, 17:07
BongMan napisał/a:
Parówki w polskich sklepach - zmielona srajtaśma i odpadki mięsne, których nawet psy w schroniskach nie chciały jeść.
to jest Twoja opinia ? jak masz takie c🤬jowe to zachowaj je dla psów w schronisku - najpierw używasz jakiś mega wulgarnych zdań bez sensu totalnie a gdy ktoś pojedzie po Tobie za to że jesteś taki c🤬jowy to piszesz esej jaki Ty jesteś elokwentny i oczytany więc mała rada:
edge
2013-04-11, 17:11
Nie zesraj się fedor z tej zawiści.
podpis użytkownika
Mam plastikowy pas mistrzowski i jestem k🤬a fest!
g................3
2013-04-11, 17:30
Fedor, "srajtaśma" - wulgaryzm roku?
mistrzowie.org/184285/Wszechswiat
Chociaż widziałem też screena z samosi.
Kaprys,
jakbyś się zastanowił,to by do Ciebie dotarło, że BongMan zostawia komentarz pod większością filmików, stąd ta cała uwaga. Celebrytoza