Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:16
Operator koparki - bardzo spoko sprawa, jeździsz sobie po kraju i operujesz koparki
to trochę jak weterynarz
jesteś powiatowym operatorem koparki
masz zgłoszenie, ze na drugim końcu powiatu koparko ładowarka caterpillar 428c ma zwyrodnienie stawu łyżkowego i musisz przepisać smar przeciwbólowy i kąpiele w WD-40
na miejscu po badaniu okazuje sie, że niewiele możesz zrobić, zwyrodnienie dotarło do zawiasów
właściciel koparki gładzi ją czule po gąsienicy
ze łzami w oczach wspomina pierwsze dni z caterpillarkiem, gdy jeszcze małego przygarnął go ze schroniska dla porzuconych koparko ładowarek
mówi, że bardzo łagodna, nigdy nie przejechała żadnego dziecka
koparko ładowarka cicho mruczy
kiwasz głową i ze łzami w oczach mówisz, że już za późno na smary i WD-40
pozwalasz właścicielowi pożegnać się ze starym druhem
caterpillar po raz ostatni podnośi go swoją łyżką
potem podchodzisz, i wlewasz czystą benzynę do baku
spracowany diesel powoli przestaje pracować
reflektory koparki gasną
właściciel zanosi się płaczem
czym ja ją gurwa zakopie w ogródku
gurwa znowu zgon na dyżurze
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-21, 21:29 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kubuleki 2016-10-21, 21:31 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Faper Noster 2016-10-21, 21:32 4
Zgłoś
zenasek 2016-10-21, 23:37
Głupie to ale rozbawiło, piwko masz ,ale małe
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-21, 23:37 10
@2up: "Gurwiu" byłoby tu śmieszniejsze.
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-22, 19:45 1
Zgłoś
SeksownyStajenny 2016-10-22, 20:46 1
nie wiem jak ty ale ja jestem operatorem tylko ładowarki i wydaje mi się że operator to taki qurwa kierowca, a nie jakiś tam zwykły wymieniacz (czytaj: współczesny mechanik). Poza tym takie "zwyrodnienie" to przecież wymieniasz tuleje + sworznie ewentualnie napawujesz gniazda jak już wybiły luzy i masz znowu "pełno sprytna" koparkę bez luzów i tak ciasną jak Twoja stara w anusie i nie jedną dziurwę jeszcze wykopie. Ale co ja zwykły kierowca po zawodówce ciastkarz/piekarz mogę wiedzieć
Zgłoś
ogurx 2016-10-22, 21:34 1
Cat 428 c do koparko ładowarka nie ma gąsienic Wygląda jak traktor
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-22, 21:59 5
SeksownyStajenny napisał/a:

nie wiem jak ty ale ja jestem operatorem tylko ładowarki i wydaje mi się że operator to taki qurwa kierowca, a nie jakiś tam zwykły wymieniacz (czytaj: współczesny mechanik). Poza tym takie "zwyrodnienie" to przecież wymieniasz tuleje + sworznie ewentualnie napawujesz gniazda jak już wybiły luzy i masz znowu "pełno sprytna" koparkę bez luzów i tak ciasną jak Twoja stara w anusie i nie jedną dziurwę jeszcze wykopie. Ale co ja zwykły kierowca po zawodówce ciastkarz/piekarz mogę wiedzieć

No właśnie tą twoją biedną zawodówkę i brak choćby krzty intelektu widać doskonale. Nie załapałeś, że tekst wykorzystuje grę słów żeby w idiotycznie zabawny sposób przedstawić jakąś oderwaną od rzeczywistości historię na miarę tej bajki o smoku, rycerzu i królewnie która się tu ostatnio pojawiła. Nie koniecznie z sensem, nie koniecznie życiowo, trochę głupio ale za to śmiesznie.

W skrócie, to nie jest poradnik jak operować koparko-ładowarki ze zwyrodnieniem stawu łyżkowego, jeśli jeszcze nie załapałeś. Tobie też WD-40 już nie pomoże.
Zgłoś
ritu4l 2016-10-22, 22:21
Zgłoś
isin 2016-10-22, 22:37 2
Operacja przeszła pomyślnie, pacjent nie żyje
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-23, 1:48
Zgłoś
soranpl 2016-10-23, 1:54
Zgłoś
Poooziomki 2016-10-23, 9:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem