👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Taki sam system jak każdy inny combat. No bo czym to się może różnić ?

System bojowy przeznaczony dla urzędu kontroli skarbowej? Od tego roku z większą uwagą będę wypełniał swojego PITa.

mój trener kyokushin był na tym kursie. Zajebiste, praktyczne i straszne zarazem rzeczy tam pokazujo!

BurbonPL napisał/a:
pokazujo!
twoj trener powinien ci jakiegos high kicka na ryj jebnac za takie kaleczenie jezyka
Dla zaciekawionych tematem poszukajcie o systemach bass 3 (dla komandosów) i bass 2 (dla cywili). To sa prawdziwe systemy do szkolenia polskich sił specjalnych.

Z pana Kupsa taki "twórca" combatu56 jak z koziej dupy trąba. Combat jest żywcem zerżnięty z BAS3 stworzonego przez dr Andrzeja Bryla, zresztą Kups był podopiecznym Bryla i krótko po rozstaniu się ich dróg "stworzył" combat56 będący tak naprawdę lżejszą wersją BAS3.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie