👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Kwestia paru lat i dojdzie do takiego przełomu że będziemy stali w korkach na wysokości 1,5 metra nad Ziemią w takich krążownikach.
technologia w zasiegu reki
Music Soundtrack Used :
Smart Systems by Mist
Seven Stitches by Noisia
Music Soundtrack Used :
Smart Systems by Mist
Seven Stitches by Noisia
ale nowość... bawiłem się takim 15 lat temu, tylko że były to autka elektryczne prowadzone po szynie.
Ciekawie zrobiona animacja 3D. Chyba nie wierzycie, że to prawdziwe?
@up
JAPAN INSTITUTE OF SCIENCE AND TECHNOLOGY nie istnieje. Zagugluj sobie. Istnieje, ale Japan Advanced Science and Technology.
Druga sprawa film na YT - wyłączone komentarze. Kanał świeży i tylko z jednym filmem, właśnie z tym.
Następna rzecz - kontakt do autorów projektu - ryuutanaka.quantumproject@gmail.com ? Co to ma być? Taki instytut a nie mają własnej domeny w necie tylko na darmowym gmailu?
Nadal uważasz, że to prawda? Dla mnie to ładnie zrobiony fejk.
JAPAN INSTITUTE OF SCIENCE AND TECHNOLOGY nie istnieje. Zagugluj sobie. Istnieje, ale Japan Advanced Science and Technology.
Druga sprawa film na YT - wyłączone komentarze. Kanał świeży i tylko z jednym filmem, właśnie z tym.
Następna rzecz - kontakt do autorów projektu - ryuutanaka.quantumproject@gmail.com ? Co to ma być? Taki instytut a nie mają własnej domeny w necie tylko na darmowym gmailu?
Nadal uważasz, że to prawda? Dla mnie to ładnie zrobiony fejk.
Amerykańce robią elektromagnetyczne katapulty do lotniskowców, a tutaj po prostu nadprzewodnik i elektromagnesy dzięki którym to wszystko się porusza.
Co za debil trzyma ciekły azot w zamkniętym pojemniku
Swoją drogą, to jest to fake
Co za debil trzyma ciekły azot w zamkniętym pojemniku

Swoją drogą, to jest to fake

@Tomaszu
Efekt uzyskany w tym filmiku jest w pełni możliwy. Czy film jest fejkiem? Nie wiem. Natomiast na necie jest kilka filmików bazujących na tym samym efekcie.
Efekt uzyskany w tym filmiku jest w pełni możliwy. Czy film jest fejkiem? Nie wiem. Natomiast na necie jest kilka filmików bazujących na tym samym efekcie.
@Tomaszu, albo raczej "Niewierny Tomaszu" i inni...
Tak to prawdziwe, na discovery kiedyś był o tym odcinek
Jeśli umiecie angielski na średnim poziomie możecie odwiedzić stronki uniwersytetów chamerykańskich i francuskich pod hasłem "Superconducting".
Tak to prawdziwe, na discovery kiedyś był o tym odcinek

A myslisz, że jak działa najszybsza na świecie kolej w Japonii? Poczytaj a potem wypowiadaj sie, że animacja...
cysio0407 napisał/a:
Amerykańce robią elektromagnetyczne katapulty do lotniskowców, a tutaj po prostu nadprzewodnik i elektromagnesy dzięki którym to wszystko się porusza.
Co za debil trzyma ciekły azot w zamkniętym pojemniku![]()
Swoją drogą, to jest to fake![]()
A w jakim innym chciałbyś to trzymać ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie