Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
doopa 2017-03-22, 21:52 37
ciekawe czy muslimy o tym wiedzą
Zgłoś
Kriski 2017-03-22, 21:54 9
Och jak dobrze że ze świnek a nie z kóz.
Zgłoś
hellbwoi 2017-03-22, 22:21 1
Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal...
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-03-22, 22:21 3
I teraz zrobić taką akcje: Rozdawać imigrantom małe paczki z tymi żelkami a jak będą się zajadać gdzieś na telebimie puścić ten filmik.

podpis użytkownika

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
kuczaj 2017-03-22, 23:10 115
Faktycznie szok, żelatyna w żelkach
Zgłoś
visitor1 2017-03-22, 23:36 7
Jak wyzej, co wy korwa myslicie ze zelatyna na drzewach rosnie?1?

podpis użytkownika

Nobody can hurt me without my permission...
Zgłoś
longlong7 2017-03-22, 23:51 30
Człowiek który wie skąd się bierze jedzenie doskonale o tym wie, już w dzieciństwie mama mi pokazywała, że galaretkę robi się z nóżek świń, wszystkie galaretki truskawkowe itp czy żelki mają wspólny składnik (chyba kolagen, nie wiem pisze swoimi słowami) a najłatwiej, sorry, najtaniej pozyskać go z odpadów zwierzęcych.
O co mi chodzi, ano o to że wielu z was pewnie to zadziwiło co obejrzeliście, i o to że powoli stajemy się społeczeństwem które zaczyna myśleć, że mleko się produkuje, a szynka rośnie na drzewach.
I to samo społeczeństwo zajadając schabowego, i wp🤬lając inne pochodne mięsa o którym nawet niema pojęcia, będzie protestować przeciwko zabijaniu zwierząt, wiecie to jak Greenspice które płynie na starych dieslach rybackich protestować przeciwko wydobyciu ropy. Oj wielkie sp🤬olenie umysłowe się szykuje na 22w.
Zgłoś
flakes 2017-03-23, 0:14 2
Biedny Tede
Zgłoś
Jogurciik 2017-03-23, 0:39
Tak, muslimy wiedzą o tym, dlatego jedzą żelki zrobione z czegoś innego ale niestety nie pytałem z czego.
Zgłoś
s................v 2017-03-23, 0:59
mi to narobiło jeszcze większego smaka, aż bym oj🤬 takie żeleczki o smaku golonki/boczku
Zgłoś
radek225 2017-03-23, 1:00 5
Żelków nie żelek analfabeto to raz. Dwa - też mi k🤬a wielkie coś. Przecież nawet debil wie, że żelki nie rosną w ziemii, na drzewie, czy nie hoduje się ich jak kurczaki, tylko robi się je ze świńskiej żelatyny.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
W................. 2017-03-23, 1:09 1
Podobno Popek jak robił sobie bliznę to kazał z usuniętej skóry zrobić żelkę o smaku wątróbki i dał ją w prezencie psu na urodziny.
Zgłoś
rabarbar21 2017-03-23, 1:13 2
Piwo za Moderat.
Zgłoś
korinogaro 2017-03-23, 1:18 3
Wielkie mi halo. Skóry z kurczaka nie jesz? Zwłaszcza jak jest pieczony? A golonki? Tam przecież też jest skóra. A galaretę do wódki? O ludzkości...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie