👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piękne zobrazowanie faktu dlaczego niektóre dzieci płaczą gdy się uderzą, a niektóre nie.
Ten gówniak raczej za mały by świadomie kombinować. Wynika z tego, że zależy to tylko od tego, co wmówią im rodzice - czyli jak na dzieci wpływa nadopiekuńczość.
Ten gówniak raczej za mały by świadomie kombinować. Wynika z tego, że zależy to tylko od tego, co wmówią im rodzice - czyli jak na dzieci wpływa nadopiekuńczość.

no tak, nie ma to jak odkrywając odruch warunkowych w pierwszej kolejności użyć go do torturowania własnych dzieci żeby byl śmieszny filmik
dobry specjalista będzie dziecku potrzebny w przyszłości żeby nie czuł podświadomie bólu jak ktoś zapuka...

Asertywny Sadol ojciec
.
Na kilku przykładach, nie można statystycznie określić czy tzw. prawda jest oliwą.

saikomiki napisał/a:
Piękne zobrazowanie faktu dlaczego niektóre dzieci płaczą gdy się uderzą, a niektóre nie.
Na kilku przykładach, nie można statystycznie określić czy tzw. prawda jest oliwą.

W ten sposób wychowaliśmy pokolenie niedojd. Polecam Bruce'a Liptona: youtube.com/watch?v=82ShSNuru6c
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie