konto usunięte
2012-09-14, 20:43
No debile. Podadzą mi setki pseudo dowodów na potwierdzenie swoich racji, ale nigdy nie napiszą tych przygód w pierwszej osobie. Gadajo co kot inny zrobił, czego nie dostał, jaki miał problem, ale sami nic. Nic nie sprawdzą, nic nie zrobią, tylko siedzą na swoich grubych, śmierdzących pierdziawach i zbywają wszystko.
Byliście sobie robić zezwolenie? Czy słyszeliście te historyjki od "zaufanych kumpli od piwa"? Już nie chcę pisać gdzie wy byliście i co widzieliście, bo nie jestem na tym poziomie żeby takie coś wymyślać.
Gdybyście mieli głowę na karku moglibyście wszystko, ale wg. was zawsze najwygodniej jest zwalić coś na drugiego i od innych zależą wasze decyzje i sposób życia. Jesteście żałośni i podlegli otoczeniu, zakładam że mieszkacie jeszcze z rodzicami, bo wtedy to poczucie nieporadności jest najsilniejsze.
konto usunięte
2012-09-14, 21:41
michji, Mam dla ciebie pewną maksymę, znakomicie do ciebie pasuje: "Choć stłuczesz głupiego w moździerzu tłuczkiem razem z ziarnami, głupota go nie opuści"
Dać każdemu obywatelowi broń, czyli prosty sposób jak utrudnić egzekwowanie prawa policji. Bronią palną o wiele łatwiej zabić niż białą, u nas jakoś nikt nie zabija w szkołach czy kinach, dlaczego? Bo każdy obywatel ma broń i bandyta się boi? Zaraz... u nas jest zakaz posiadania broni palnej. Skoro ten zakaz spisuje się w Polsce to, po co go znosić.