Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
Coś odpadło temu tiru
konto usunięte • 2016-09-06, 22:36
Dzisiaj na drodze przydarzyła mi się taka oto sytuacja, było blisko. Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki Z pozdrowieniami dla Was sadole!

Materiał własny.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AtomicFeelings 2016-09-06, 22:42 2
Jak auto? Bo chyba oberwalo?
Zgłoś
donkapusta 2016-09-06, 22:55 4
To łańcuch zabezpieczający obcierał się o "asfalt".
Zgłoś
djted 2016-09-06, 22:56 16
"Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki Z pozdrowieniami dla Was sadole!"

jak wsadzę brudne gacie do pralki to tez ciebie pozdrowie...
Zgłoś
Kaczorowy 2016-09-06, 22:56 3
Jestem ekspertem - to odgach ruskiego fajka był !
Zgłoś
tranzystor 2016-09-06, 23:24 2
mmaakkuu napisał/a:

Z pozdrowieniami dla Was sadole!

Na Sadistic ten film nadawałby się, jakby iskrzący element wpadł nagrywającemu do środka przez przednią szybę.
Zgłoś
maveric666 2016-09-06, 23:51 1
ja nie jestem ekspertem ale w stop klatce można zauważyć odpadającego muslima od tego tiru
Zgłoś
RadzioC 2016-09-07, 13:55 3
Nie p🤬l ze sie osrałeś cieciu ?
Zgłoś
waloos 2016-09-07, 14:11 144
@RadzioC każdy normalnie myślący człowiek przestraszy się takiej sytuacji. Abstrah🤬jąc od możliwego zniszczenia samochodu, na który trzeba było ciężko zapracować, to wystarczy że taka lina zabezpieczająca czy inny pręt podskoczyłby na nierówności, wpadł do środka i autora tematu oglądalibyśmy na hardzie.

Póki masz 13 lat działasz na trybie terminatora. Nie istnieje dla Ciebie coś takiego jak możliwość śmierci. Większości ludzi to przechodzi z wiekiem. Tych, którym nie przechodzi widujemy na hardzie po wypadkach motocyklowych, skokach z 30 metrowego klifu czy topiących się we własnych rzygach po spożyciu dopalaczy.
Zgłoś
KuKuKa 2016-09-07, 14:41 1
Kawałek kartonu spadło i srakulca dostałeś?
Zgłoś
Nazgrel 2016-09-07, 14:49 14
@up Tak k🤬a, to karton tak iskrzy, brawo.
Zgłoś
zsakuł 2016-09-07, 15:05 20
mmaakkuu napisał/a:

Dzisiaj na drodze przydarzyła mi się taka oto sytuacja, było blisko. Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki Z pozdrowieniami dla Was sadole
Materiał własny.

Hehe prawie żegnałeś się z tym światem, ale po kilku sekundach kiedy mózg spuścił juz klocka i zapomniał o ewentualnym zgonie, szybko przypomniales sobie o sadolu. szanuję, pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-07, 15:07
Dlaczego odbiłeś autem ja się pytam?
Zgłoś
HalfGod 2016-09-07, 15:35
Za materiał własny i gówniane poczucie humoru, piwo.
Zgłoś
marcind93 2016-09-07, 15:39
Bardziej wygląda na kłonice niż na łańcuch
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem