Dzisiaj na drodze przydarzyła mi się taka oto sytuacja, było blisko. Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki

Z pozdrowieniami dla Was sadole!
Materiał własny.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak auto? Bo chyba oberwalo?
To łańcuch zabezpieczający obcierał się o "asfalt".
"Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki

Z pozdrowieniami dla Was sadole!"
jak wsadzę brudne gacie do pralki to tez ciebie pozdrowie...
Jestem ekspertem - to odgach ruskiego fajka był !
mmaakkuu napisał/a:
Z pozdrowieniami dla Was sadole!
Na Sadistic ten film nadawałby się, jakby iskrzący element wpadł nagrywającemu do środka przez przednią szybę.
ja nie jestem ekspertem ale w stop klatce można zauważyć odpadającego muslima od tego tiru
Nie p🤬l ze sie osrałeś cieciu ?
@RadzioC każdy normalnie myślący człowiek przestraszy się takiej sytuacji. Abstrah🤬jąc od możliwego zniszczenia samochodu, na który trzeba było ciężko zapracować, to wystarczy że taka lina zabezpieczająca czy inny pręt podskoczyłby na nierówności, wpadł do środka i autora tematu oglądalibyśmy na hardzie.
Póki masz 13 lat działasz na trybie terminatora. Nie istnieje dla Ciebie coś takiego jak możliwość śmierci. Większości ludzi to przechodzi z wiekiem. Tych, którym nie przechodzi widujemy na hardzie po wypadkach motocyklowych, skokach z 30 metrowego klifu czy topiących się we własnych rzygach po spożyciu dopalaczy.
Kawałek kartonu spadło i srakulca dostałeś?
@up Tak k🤬a, to karton tak iskrzy, brawo.
mmaakkuu napisał/a:
Dzisiaj na drodze przydarzyła mi się taka oto sytuacja, było blisko. Gacie w lekkim kolorze brązu wsadziłem do pralki
Z pozdrowieniami dla Was sadole
Materiał własny.
Hehe prawie żegnałeś się z tym światem, ale po kilku sekundach kiedy mózg spuścił juz klocka i zapomniał o ewentualnym zgonie, szybko przypomniales sobie o sadolu.

szanuję, pozdrawiam
konto usunięte
2016-09-07, 15:07
Dlaczego odbiłeś autem ja się pytam?
Za materiał własny i gówniane poczucie humoru, piwo.
Bardziej wygląda na kłonice niż na łańcuch