Czas, abym wsiadł do swojego 125p. Z żoną, bo i ona tego nie rozumie, i uderzymy w drzewo...!
125p, 🤔 rozpędzisz max 87km/h, to może być za mało, nie lepiej uszczelnić garaż, wziąć flaszkę łyskacza i odpalić na luzie? 🤪
i dlatego popieram aborcje dla takich zboków do utylizacji. rzygać mi się chce.
A jak poznasz, czy płód jest gejem czy hetero? 🤔
125p, 🤔 rozpędzisz max 87km/h, to może być za mało, nie lepiej uszczelnić garaż, wziąć flaszkę łyskacza i odpalić na luzie? 🤪
Ironia... A skoro odp. Na moją wiadomość, to 125p. Silnik Fiata ( nie mylić z polonezem który jest o dużo cięższy od fiata) 115C. Może się rozpędzić do (nawet 150km/h)... Jeśli motor zdrowy. Pozdrawiam
Wierzę w zdrowy rozsądek ludzi za to odpowiedzialnych.
Chociaż... pracuję na Pediatrii, obok mam położnictwo. Zdarzają się takie pary które przychodzą do świeżo upieczonej matki... ciekawe, po co
I tak sobie myślę... żaden zakaz nie jest w stanie pozbawić ich posiadania dzieciaka. Może to byc biologiczne dziecko jednego z tatusiow, lub jednej z mam. A z kim to dziecko bedzie wychowywane? To już inna historia...
Moja żona się z panią zgadza.

Ten po lewej zachowuje się jak gniazdko, a ten po prawej jak wtyczka.
No ale to i tak co najmniej zwarcie .
A jak poznasz, czy płód jest gejem czy hetero? 🤔
Nie wiadomo.
Wiadomo, że patologiczna rodzina wychowa patologię.
Homo rodzina wychowa....
Wierzę w zdrowy rozsądek ludzi za to odpowiedzialnych.
Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie