Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Jaten 2025-06-09, 15:02 2
Klasyk50 napisał/a:

Czas, abym wsiadł do swojego 125p. Z żoną, bo i ona tego nie rozumie, i uderzymy w drzewo...!

125p, 🤔 rozpędzisz max 87km/h, to może być za mało, nie lepiej uszczelnić garaż, wziąć flaszkę łyskacza i odpalić na luzie? 🤪
Zgłoś
JoSeed 2025-06-09, 15:07 3
spławik napisał/a:

i dlatego popieram aborcje dla takich zboków do utylizacji. rzygać mi się chce.

A jak poznasz, czy płód jest gejem czy hetero? 🤔
Zgłoś
Klasyk50 2025-06-09, 15:12 4
Jaten napisał/a:

125p, 🤔 rozpędzisz max 87km/h, to może być za mało, nie lepiej uszczelnić garaż, wziąć flaszkę łyskacza i odpalić na luzie? 🤪

Ironia... A skoro odp. Na moją wiadomość, to 125p. Silnik Fiata ( nie mylić z polonezem który jest o dużo cięższy od fiata) 115C. Może się rozpędzić do (nawet 150km/h)... Jeśli motor zdrowy. Pozdrawiam
Zgłoś
pazuzu 2025-06-09, 15:14 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Klasyk50 2025-06-09, 15:20
JoSeed napisał/a:

Wierzę w zdrowy rozsądek ludzi za to odpowiedzialnych.
Chociaż... pracuję na Pediatrii, obok mam położnictwo. Zdarzają się takie pary które przychodzą do świeżo upieczonej matki... ciekawe, po co
I tak sobie myślę... żaden zakaz nie jest w stanie pozbawić ich posiadania dzieciaka. Może to byc biologiczne dziecko jednego z tatusiow, lub jednej z mam. A z kim to dziecko bedzie wychowywane? To już inna historia...

Moja żona się z panią zgadza.
Zgłoś
piter52 2025-06-09, 15:23 1
Na harda z tym.
Zgłoś
konto usunięte 2025-06-09, 15:30 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-06-09, 15:38 1
Zgłoś
JoSeed 2025-06-09, 15:41
Klasyk50 napisał/a:

Moja żona się z panią zgadza.

Pozdrów małżonkę
Zgłoś
bobek111 2025-06-09, 16:02
Zgłoś
Pawehan 2025-06-09, 16:13
NEGANxLUCILLE napisał/a:

Ten po lewej zachowuje się jak gniazdko, a ten po prawej jak wtyczka.

No ale to i tak co najmniej zwarcie .
Zgłoś
turor 2025-06-09, 16:40
JoSeed napisał/a:

A jak poznasz, czy płód jest gejem czy hetero? 🤔

Nie wiadomo.
Wiadomo, że patologiczna rodzina wychowa patologię.
Homo rodzina wychowa....
Zgłoś
Muczkowski 2025-06-09, 16:55 1
Zgłoś
żmij 2025-06-09, 17:24
JoSeed napisał/a:

Wierzę w zdrowy rozsądek ludzi za to odpowiedzialnych.

Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.
Zgłoś
smc 2025-06-09, 17:28
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem