📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Ten po lewej zachowuje się jak gniazdko, a ten po prawej jak wtyczka.
Każda para gejów generuje dwie wolne laski, just think about it.
Czas, abym wsiadł do swojego 125p. Z żoną, bo i ona tego nie rozumie, i uderzymy w drzewo...!
Bardzo fajnie
Dla nich piekna chwila...popieram i rzecze szczescia jak kazdej parze

Mnie to zwisa, kto z kim i za ile... jeśli nie będą adoptować dzieci - krzyżyk im na drogę

Matka mogła chociaż wyjść i powiedzieć: jako matka wydziedziczam cię degeneracie. Ale dobrze, nie mi oceniać ich szczęście, mojego też nikt nie ocenia więc jesteśmy kwita
JoSeed napisał/a:
Mnie to zwisa, kto z kim i za ile... jeśli nie będą adoptować dzieci - krzyżyk im na drogę
No właśnie pani JoSeed. Jeśli nie będą...
Klasyk50 napisał/a:
No właśnie pani JoSeed. Jeśli nie będą...
Wierzę w zdrowy rozsądek ludzi za to odpowiedzialnych.
Chociaż... pracuję na Pediatrii, obok mam położnictwo. Zdarzają się takie pary które przychodzą do świeżo upieczonej matki... ciekawe, po co

I tak sobie myślę... żaden zakaz nie jest w stanie pozbawić ich posiadania dzieciaka. Może to byc biologiczne dziecko jednego z tatusiow, lub jednej z mam. A z kim to dziecko bedzie wychowywane? To już inna historia...
Jestem zadeklarowanym homofobem i rasistą, ale oglądając ten szit, gęba mi się uśmiechała. Idę założyć kilka opon i nara. Postaram się nagrać mój żałosny koniec, chyba że wcześniej się posram ze strachu,to wtedy nie. Trzymajcie kciuki żeby się udało 🔥
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie