Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
kuba1986 2025-06-09, 17:31 1
żmij napisał/a:

Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.

@JoSeed: jeszcze jest młoda, nie ma nawet 50 lat

Życia jeszcze nie zna, jest zbyt naiwna, ale myślę, że się wyrobi z wiekiem
Zgłoś
JoSeed 2025-06-09, 17:42 2
turor napisał/a:

Nie wiadomo.
Wiadomo, że patologiczna rodzina wychowa patologię.
Homo rodzina wychowa....

Nieprawda. Wychowanie akurat ma tutaj mniejsze znaczenie.

[ Dodano 2025-06-09, 17:42 ]
kuba1986 napisał/a:

@
: jeszcze jest młoda, nie ma nawet 50 lat
Życia jeszcze nie zna, jest zbyt naiwna, ale myślę, że się wyrobi z wiekiem

Głównie z wiekiem... od trumny

[ Dodano 2025-06-09, 17:46 ]
żmij napisał/a:

Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.

Żmiju Kochany, mam podobne zdanie do Twojego. Ale jakie inne widzisz wyjście? Ktoś, do cholery, te prawa ustala, akceptuje, wykonuje...
Jedyne, co mogę zrobić (w tej już powyborczej - parlament) sytuacji to mieć nadzieję, na zdrowy rozsądek i w ostateczności na głos społeczeństwa...
Zgłoś
optymista666 2025-06-09, 18:44
WSPANIAŁA PARA.

ŻYCZĘ IM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.

NIECH SIĘ KOCHAJĄ, UPRAWIAJĄ DUŻO SEXU I NIECH IM SIĘ Z TEJ MIŁOŚCI URODZI DZIDZIUŚ.

Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 19:15
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Stary_Pierwiastek 2025-06-09, 19:35 3
Klasyk50 napisał/a:

Ironia... A skoro odp. Na moją wiadomość, to 125p. Silnik Fiata ( nie mylić z polonezem który jest o dużo cięższy od fiata) 115C. Może się rozpędzić do (nawet 150km/h)... Jeśli motor zdrowy. Pozdrawiam

Potwierdzam, może. FSO 1500 ojca dawał radę.

[ Dodano: 2025-06-09, 19:38 ]
A co do filmu: mnie to nie przeszkadza, jak chcą to niech sobie biorą śluby.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-09, 20:53 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kuba1986 2025-06-09, 21:17 2
CanesVenatici napisał/a:

Aleksander Macedończyk walił facetów na orgiach z ojcem Filip II Macedoński ja chodziłem do szkoły i czytałem książki i po mordzie biłem seby dresy kibole jak twego bochatera atakowali kto ma fiuta większego ?

Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 21:28
@kuba1986

nim zaczniesz sie wypowiadać to radze zapoznać sie z tematem a tak jesteś pośmiewiskiem do jednego wora z aktywistami sakiewicza
Zgłoś
kuba1986 2025-06-09, 21:44
CanesVenatici napisał/a:

@kuba1986
nim zaczniesz sie wypowiadać to radze zapoznać sie z tematem a tak jesteś pośmiewiskiem do jednego wora z aktywistami sakiewicza

Coś ci się w główce pomieszało, albo za dużo ćpasz, narazie to ty jesteś pośmiewiskiem...

Zdania zaczynamy z dużej litery i nie wiem czy wiesz, co to interpunkcja...

Chyba że jesteś pedałem i coś cię uraziło w mojej wypowiedzi, to wiedz, że mam to w dupie...
Zgłoś
CanesVenatici 2025-06-09, 21:53
kuba1986 napisał/a:

Coś ci się w główce pomieszało, albo za dużo ćpasz, narazie to ty jesteś pośmiewiskiem...
Zdania zaczynamy z dużej litery i nie wiem czy wiesz, co to interpunkcja...
Chyba że jesteś pedałem i coś cię uraziło w mojej wypowiedzi, to wiedz, że mam to w dupie...

lubie pedałów jestem wyborcą pisu masz cos do Nawrockiego ? i pisze jak mi sie podoba chcesz to dam ci rowerek i różowy sweterek
Zgłoś
kuba1986 2025-06-09, 21:59
Zgłoś
RubasznyWęgorz 2025-06-09, 22:33 2
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-06-09, 22:54
CanesVenatici napisał/a:

Aleksander Macedończyk walił facetów na orgiach z ojcem Filip II Macedoński ja chodziłem do szkoły i czytałem książki i po mordzie biłem seby dresy kibole jak twego bochatera atakowali kto ma fiuta większego ?

Masz udar?🧐
Zgłoś
Ertyu 2025-06-09, 23:32
Sodomici
Zgłoś
zn506 2025-06-10, 9:09 2
TheLunarProject napisał/a:

para gejów generuje dwie wolne laski

Powiedziałbym, że nawet 8 lesbijek. k0bity sa bardziej podatne na propagandę. Na ulicy częściej widać elgiebetki niż pederastów. Tylko czy to dobrze? CHłopa szukają jak już mają wszelkie choroby weneryczne i małego murzyniaka

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem