Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.
@JoSeed: jeszcze jest młoda, nie ma nawet 50 lat

Życia jeszcze nie zna, jest zbyt naiwna, ale myślę, że się wyrobi z wiekiem

Nie wiadomo.
Wiadomo, że patologiczna rodzina wychowa patologię.
Homo rodzina wychowa....
Nieprawda. Wychowanie akurat ma tutaj mniejsze znaczenie.
[ Dodano 2025-06-09, 17:42 ]
@
: jeszcze jest młoda, nie ma nawet 50 lat
Życia jeszcze nie zna, jest zbyt naiwna, ale myślę, że się wyrobi z wiekiem
Głównie z wiekiem... od trumny

[ Dodano 2025-06-09, 17:46 ]
Serio?
Ile ty masz lat, JoSeed, że wierzysz w rozsądek polityków?
Takie zjawisko występuje u nich z rzadka, okresowo i wyłącznie w momencie, w którym jest zbieżne z doraźnymi interesami.
Innymi słowy- rzadkie i przemijające jak pierwszy śnieg.
Żmiju Kochany, mam podobne zdanie do Twojego. Ale jakie inne widzisz wyjście? Ktoś, do cholery, te prawa ustala, akceptuje, wykonuje...
Jedyne, co mogę zrobić (w tej już powyborczej - parlament) sytuacji to mieć nadzieję, na zdrowy rozsądek i w ostateczności na głos społeczeństwa...
ŻYCZĘ IM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.
NIECH SIĘ KOCHAJĄ, UPRAWIAJĄ DUŻO SEXU I NIECH IM SIĘ Z TEJ MIŁOŚCI URODZI DZIDZIUŚ.
Ironia... A skoro odp. Na moją wiadomość, to 125p. Silnik Fiata ( nie mylić z polonezem który jest o dużo cięższy od fiata) 115C. Może się rozpędzić do (nawet 150km/h)... Jeśli motor zdrowy. Pozdrawiam
Potwierdzam, może. FSO 1500 ojca dawał radę.
[ Dodano: 2025-06-09, 19:38 ]
A co do filmu: mnie to nie przeszkadza, jak chcą to niech sobie biorą śluby.
Aleksander Macedończyk walił facetów na orgiach z ojcem Filip II Macedoński ja chodziłem do szkoły i czytałem książki i po mordzie biłem seby dresy kibole jak twego bochatera atakowali kto ma fiuta większego ?
nim zaczniesz sie wypowiadać to radze zapoznać sie z tematem a tak jesteś pośmiewiskiem do jednego wora z aktywistami sakiewicza
@kuba1986
nim zaczniesz sie wypowiadać to radze zapoznać sie z tematem a tak jesteś pośmiewiskiem do jednego wora z aktywistami sakiewicza
Coś ci się w główce pomieszało, albo za dużo ćpasz, narazie to ty jesteś pośmiewiskiem...
Zdania zaczynamy z dużej litery i nie wiem czy wiesz, co to interpunkcja...
Chyba że jesteś pedałem i coś cię uraziło w mojej wypowiedzi, to wiedz, że mam to w dupie...
Coś ci się w główce pomieszało, albo za dużo ćpasz, narazie to ty jesteś pośmiewiskiem...
Zdania zaczynamy z dużej litery i nie wiem czy wiesz, co to interpunkcja...
Chyba że jesteś pedałem i coś cię uraziło w mojej wypowiedzi, to wiedz, że mam to w dupie...
lubie pedałów jestem wyborcą pisu masz cos do Nawrockiego ? i pisze jak mi sie podoba chcesz to dam ci rowerek i różowy sweterek
Aleksander Macedończyk walił facetów na orgiach z ojcem Filip II Macedoński ja chodziłem do szkoły i czytałem książki i po mordzie biłem seby dresy kibole jak twego bochatera atakowali kto ma fiuta większego ?
Masz udar?🧐
para gejów generuje dwie wolne laski
Powiedziałbym, że nawet 8 lesbijek. k0bity sa bardziej podatne na propagandę. Na ulicy częściej widać elgiebetki niż pederastów. Tylko czy to dobrze? CHłopa szukają jak już mają wszelkie choroby weneryczne i małego murzyniaka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie