Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Syn_Milionera 2021-01-28, 15:42 2
PsikutaBezS napisał/a:

To są podręcznikowe cechy psychopaty.

Raczej kogoś komu w sytuacji ekstremalnego zagrożenia wyłączają się emocje, aby sam umysł analityczny mógł wybrnąć z danej sytuacji.
Zgłoś
TRQPL 2021-01-28, 15:43 10
Syn_Milionera napisał/a:

Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.

Jak ci rodzice czapke z daszkiem gwoździem przybili to nie spadła

podpis użytkownika

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
nano50 2021-01-28, 15:49 2
Syn_Milionera napisał/a:

"Ty k🤬o j🤬a ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...

Jak czytam takie wypowiedzi to widzę, jakim autor jest debilem.

podpis użytkownika

Konto nowe, użytkownik stary.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Zgłoś
juras712 2021-01-28, 15:59 6
C🤬l_Milionera napisał/a:

Raczej kogoś komu w sytuacji ekstremalnego zagrożenia wyłączają się emocje, aby sam umysł analityczny mógł wybrnąć z danej sytuacji.

Głupia p🤬a z Ciebie, po prostu jesteś na tyle tępy, że zanim Twój mózg przeanalizował co się stało, było już po wszystkim
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-28, 16:01 3
Syn_Milionera napisał/a:

Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem.

Jak szok powoduje parcie na zwieracz to często osoba która prawie się zesrałą ze strachu zamiera w bezruchu i nawet mu brewka nie pyknie. Już widzę jak dzieciak przeżywa taki wypadek i się nie odzywa, chyba że go rodzice wódą poili żeby nie marudził.
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-28, 16:06
Na jego miejscu skasował bym to nagranie

Boże jaka siara

audica, biceps 44 wszystko to poszło by się j🤬
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-28, 16:12 4
Kepeszek napisał/a:

W takiej sytuacji sam byś śpiewał świńskim kwikiem, a busiarz by wyszedł to byś nawet nie pierdnął i pewnie go jeszcze przeprosił. Także morda w cipe i pierdź se w fotel

Tak k🤬a a ty znasz go osobiście i wiesz co by zrobił gimbusie, myślisz że wszyscy takie p🤬dy jak ty? U mnie strach objawia się agresją, pierwotne instynkty walcz lub uciekaj. Poza tym ta p🤬da drze mordę ała a pewnie nawet się nie poobijał. J🤬e wychuchane przez rodziców ścierwojady, nawet raz pewnie kolana nie zdarł.
Zgłoś
jjjkkkfff 2021-01-28, 16:26 3

A c🤬j tam z waszymi wszystkich silnymI psychikami.
Idę o zakład że w ciągu maks pół roku ten dialog zostanie wykorzystany w Blok Ekipie.
Zgłoś
TheWatcher 2021-01-28, 16:36
Syn_Milionera napisał/a:

Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.

W trzecim zginiesz marnie jak gówno sarnie.

Zgłoś
panzerschokolade 2021-01-28, 17:51
Tirolot się wystraszył, bo smacznie spał a c🤬j z busa przerwał mu drzemkę
Zgłoś
Konto usunięte 2021-01-28, 17:54
no i?
Zgłoś
mazga50 2021-01-28, 18:14
Syn_Milionera napisał/a:

"Ty k🤬o j🤬a ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...

Też byś beczał, jakby cię jakiś c🤬j w busie obudził w ten sposób...
Zgłoś
djpyza 2021-01-28, 19:30 1
rastaban napisał/a:

Chciałbym ciebie zobaczyć w tej sytuacji

ty go nie zobaczysz bo pewnie pop🤬la komunikacją miejską xd

Syn_Milionera napisał/a:

wstawaj zesrałeś się ..
Zgłoś
qwerq221 2021-01-28, 20:15
j🤬a ciota p🤬lona
Zgłoś
pacman_shazzam 2021-01-28, 20:34 1
Syn_Milionera napisał/a:

"Ty k🤬o j🤬a ty!"

jakbyś myślał, że ostatnie chwile swojego życia spędzasz wp🤬lając się w krzaki, to też pewnie płakałbyś jak dziewczynka, której odebrało się lalę xD każdy jest kozakiem przez neta
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie