Standardowa jazda i wyprzedzanie wszelkiego rodzaju busiarzy i kierowców dostawczaków. A i jazda na zderzaku.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Temu z busa dożywotnio prawko i żeby bez prawka nie jeździł nogi p🤬lić.
A do gościa z kamerką. Za mało k🤬a. K🤬a.
*up🤬lić.
A do gościa z kamerką. Za mało k🤬a. K🤬a.
*up🤬lić.
"Ty k🤬o j🤬a ty!"
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...
Najpierw beczał jak małe dziecko, a później wielki kozak. Jak chcesz poznać czyjąś prawdziwą naturę to go wystrasz...
Syn_Milionera napisał/a:
"Ty k🤬o j🤬a ty!"
W takiej sytuacji sam byś śpiewał świńskim kwikiem, a busiarz by wyszedł to byś nawet nie pierdnął i pewnie go jeszcze przeprosił. Także morda w cipe i pierdź se w fotel
podpis użytkownika
Lubelska sekcja mma
Syn_Milionera napisał/a:
"Ty k🤬o j🤬a ty!"
Chciałbym ciebie zobaczyć w tej sytuacji
- "K🤬a, zobacz co zrobiłeś!"
Dobrze, że to powiedział, bo by sprawca odjechał w p🤬du bez świadomości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Dobrze, że to powiedział, bo by sprawca odjechał w p🤬du bez świadomości.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
BUS musi latać !!!
I will wear you like a condom.
podpis użytkownika
Die motherfucker die motherfucker die.I will wear you like a condom.
rastaban napisał/a:
Chciałbym ciebie zobaczyć w tej sytuacji
Miałem dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nawet nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Nawet mi czapka z daszkiem z głowy nie spadła co mnie rozbawiło. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
Syn_Milionera napisał/a:
Miałem już dwa wypadki. Jeden za dzieciaka i nie pisnąłem, drugi dwa lata temu z dachowaniem i też wszystko na chłodno przyjąłem. Więc nie trafiłeś. Te sytuacje mi tylko potwierdziły że jestem samcem alfa.
To są podręcznikowe cechy psychopaty.