Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
COVID 19 so much
Recydywista • 2020-06-24, 16:47
Dostalem bana na FB za opublikowanie tego filmu

nie wiem dlaczego sie nie odtwarza... przekonwertuje i sproboje jeszcze raz.
Zgłoś
Mantcore 2020-06-24, 19:33 3
Ludzie nareszcie otwieraja oczy i widza czym naprawde jest ta plandemia
Zgłoś
konto usunięte 2020-06-24, 19:40 4
Karmazon napisał/a:

Jesteś lekarzem czy pielęgniarzem? Bo nie chce mi się wierzyć, że człowiek z wykształceniem doktorskim pisze takie pierdoły. Nie chodzi już o samą treść, choć też podejrzanie uogólniasz wszystko do wiedzy z policealnej, ale ten buracki sposób wypowiedzi.

Poczytaj statystyki i sam oceń czy covid to ściema, nie wierz w to co mówią w TV bo oni wszyscy przesadzają w jedną lub drugą stronę.
Z tego co mnie samemu udało się ustalić, to covid jest o wiele bardziej niebezpieczny niż grypa, co nie oznacza że mamy panikować i zamrażać gospodarkę.
Ja na przykład maseczki nigdy nie nosiłem, bo jak kichałem to mi spadała.
Zgłoś
AaronSzechter 2020-06-24, 19:44 5
hanney
,,Pandemia ma ścisła definicje, więc jak można ją negować, skoro wszystkie wymagania zostały spełnione? ;;
Czemu who zmieniło kilka lat temu definicje pandemii?
Jako ,,lekarz'' powiedz jak przy tylu zgonach przeprowadzano sekcję zwłok by stwierdzić iż srowid był bezpośrednia przyczyną śmierci nieszczęśników? Jako lekarz powiedz mi skoro to co widzieliśmy we Włoszech,
I jeżeli jest tyle zachorowań w całym kraju a w poszczególnych powiatach mało to jakim cudem tyle miejsc jest zajętych?
u mnie był 1 przypadek! zamknęli cały szpital i ojciec ziomka z zawałem musiał 50 km jechać do najbliższego szpitala bo 500 m od jego domu zamknęli z powodu ,,zarazy''.
nie kłam kłamco. Jesteś złym człowiekiem albo głupim nie wiem co gorsze.
Tfu
Zgłoś
Crisko 2020-06-24, 19:54 3
Kocham filmy z żółtymi napisami jako źródło wiedzy. :v
Zgłoś
EdmundKemper 2020-06-24, 20:13 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
choryzwyrol 2020-06-24, 20:23 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hanney 2020-06-24, 20:25 15
Zgłoś
konsternacja 2020-06-24, 20:51 6
Serio ktoś wierzy, że ten wirus jest w polsce od mniej niż pół roku? xD
Zgłoś
sberek38 2020-06-24, 21:02 1
hanney napisał/a:

I gdzie ten argument, który mnie „demaskuje”? W odróżnieniu od ciebie jestem lekarzem, pracuje i mam skończone studia wyższe. Rozumiem, że lekarz siedzi 24/7 w szpitalu i stoi cały czas obok łóżka pacjenta w skafandrze, tak? Śmieszny jesteś jak i twoje wykształcenie i poziom intelektualny, który pozwala ci uważać siebie i twój światopogląd za wyrocznie prawdy. Trochę pokory denialisto o nieuku.

W takim razie ja też jestem ordynatorem w szpitalu i zaprzeczam, iż taka sytuacja, jak opisujesz tj. "brak miejsc" to zwykłe kłamstwo i manipulacja!!!
I jak pajac obali mój argument???
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-06-24, 21:14 3
W USA każdemu zmarłemu przyklepują covid-19, wiadomo chodzi o dotacje...

Zgłoś
boo 2020-06-24, 21:21 2
Zgłoś
renek1976 2020-06-24, 21:33 5
Z tym wirusem to taka sama prawda jak i to że cała Australia się spaliła.
Zgłoś
KarmazynowyDrwal 2020-06-24, 21:43 10
Zgłoś
hanney 2020-06-24, 21:43 2
sberek38 napisał/a:

W takim razie ja też jestem ordynatorem w szpitalu i zaprzeczam, iż taka sytuacja, jak opisujesz tj. "brak miejsc" to zwykłe kłamstwo i manipulacja!!!
I jak pajac obali mój argument???

Nie jestem ordynatorem, a co do zajętych miejsc to żeby było ciekawiej, mniej miejsc jest na oddziałach zakaźnych, wewnętrznych, OIT, ale np. oddziały otolaryngologiczne, okulistyczne i pediatryczne są dużo mniej obciążone, co wynika z faktu, że tych, których można było, wypisano do domu, a tych których można było nie przyjmować, nie przyjmowano. Nawet starych bab na ortopedyczno-traumatologicznych jest mniej.
Zgłoś
wujawlade 2020-06-24, 21:50 4
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem