Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:44
cud gospodarczy
konto usunięte • 2012-04-27, 15:48
Płemieł dotrzymał obietnic wyborczych, dziś to pracodawcy uganiają się za pracownikami, przynajmniej niektórymi...:

„Od półtora roku kuszono mnie tą propozycją. W końcu się zgodziłem”

jeszcze wiarygodne źródło dla lemingów:

praca.wp.pl/title,Syn-premiera-Michal-Tusk-dostal-prace-bez-konkursu,w...
Zgłoś
BongMan 2012-04-28, 12:57
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Galin 2012-04-28, 13:11 2
@BongMan

Chyba nie zrozumiałeś. Więc jeszcze raz:

SYN PREMIERA(Premier - "głównodowodzący" państwa) ------> PRACA ----------> LOTNISKO W RĘBIECHOWIE(Państwowa spółka, ergo własność państwa)

Jaśniej chyba nie umiem...
Zgłoś
BongMan 2012-04-28, 13:14 1
@up
Ależ zrozumiałem. Pytanie brzmi: Co tego idiotę obchodzi, że syn premiera dostał pracę w państwowej spółce? Żal mu dupsko ściska? Jakby jemu ojciec chciał załatwić dobrą pracę to by odmówił, bo jest taki uczciwy i porządny? Nie sądzę. Kolega reprezentuje sobą dwie najgorsze wady - zawiść i hipokryzję.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 13:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 13:37 1
jeszcze raz spróbuję:

pl.wikipedia.org/wiki/Nepotyzm

ale zdaję sobie sprawę, że bąkman jest tak inteligientny, że z powodzeniem mógłby przegrywać zawody na inteligencje z moim psem
Zgłoś
BongMan 2012-04-28, 14:57
Znalazł się inteligent, który nie potrafi odpowiedzieć na pytanie Zadam je jeszcze raz: Co cię to obchodzi, że Tusk rzekomo załatwił synowi pracę? Dlaczego na to psioczysz i jesteś tak wielce oburzony? Może poproś swojego psa żeby ci wytłumaczył pytanie i razem wymyślcie jakąś sensowną odpowiedź
Zgłoś
EdmundKemper 2012-04-28, 15:13 1
BongMan napisał/a:

Znalazł się inteligent, który nie potrafi odpowiedzieć na pytanie Co cię to obchodzi, że Tusk rzekomo załatwił synowi pracę? Dlaczego na to psioczysz i jesteś tak wielce oburzony?

Może nie jestem super inteligentny, ale jak na mój rozum to ziomek Ci już któryś raz odpowiedział na to pytanie tylko, że nie dosłownie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 15:13 2
Zgłoś
BongMan 2012-04-28, 15:36
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 15:40 1
Zgłoś
BongMan 2012-04-28, 15:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 15:59 2
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 16:48
Syn niegasnącego słońca Peru O_O leże i kwicze
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 19:31 1

to nie 1 przekret tatusia z synalkiem:
teraz jest specem od lotnictwa a wczesniej byl specem od PKP.

infokolej.nowyekran.pl/post/21851,chinska-draka-michala-tuska
Zgłoś
konto usunięte 2012-04-28, 20:17 1
przyznam, że nie słyszałem o tym, no ale cóż...takie mamy media niezależne
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem