Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miast i WSI
konto usunięte
2012-04-27, 23:30
najpławdziwsza pławda
a uganianie sie płacodawcy za płacownikiem to:
konto usunięte
2012-04-27, 23:31
poprostu cut miut ożeszki...
konto usunięte
2012-04-28, 0:03
A czemu od razu pro pisowskie??
Bo prawda w oczy kole to od razu pisowskie ??
Lubisz jak cie rzad dyma ??
Ja na przykład NIE.
I niewazne czy to PIS czy PO - nie lubie byc dymany!
@up Gdyby nie słowo 'lemingi', które powstało gdzieś na pisowskich blogach, nawet nie chciałoby mi się tego komentować. A polityka na sadisticu? Cóż, z większością towarzystwa [vide tuba kaczorów] tutaj nie da się sensownie pogadać więc może jednak podziękuję.
konto usunięte
2012-04-28, 0:16
tazmandu napisał/a:
Rzygać mi się chce już tym propisowskim pie**oleniem Ja-ah-qu-ub-el'a. Czy to jest jedyny temat jaki możesz poruszyć?
jak to propisowskim?

nic nie było o pisie. to było najwyżej antypłemiełowskie.
by żyło się lepiej wszystkim Tuskom,chyba
Chciałem tego nie komentować ale jednak nie da się.
Niech sobie wszystkie ujadacze poczytają forum skyscrapercity. Tam mogą zobaczyć jaką wiedzę techniczną i merytoryczną z lotnictwa i nie tylko posiada Pan Michał Tusk.
Jakby nie pracował to byłoby gadanie że siedzi na garnuszku tatusia. A jaką by pracę nie dostał to by mówiono że po znajomościach. CHORE
konto usunięte
2012-04-28, 1:18
@up
Zachowujesz sie jak mesjasz który mówi owieczką że zyja w nieswiadomosci i nazywasz ich wyśmiewczo lemingami tylko dlatego że myślą inaczej niż Ty i maja w dupie że zle ci sie zyje w tym kraju i nie radzisz sobie z życiem.
Stara zasada:
Umiesz liczyć licz na siebie
Wymaganie od jakiegokolwiek rządu jakiś cudów to dopiero naiwność, już nie mówiac o tym ze politycy jak politycy(wszyscy gdzie sie nie spojrzec) klamia zeby wygrac wybory i tyle.Taka prosta zasada i tyle flejmu i jadu na "inaczej myslacych"
Tylko pewnie wszyscy ujadacze tutaj jakby PiS rządził to zachowywali by się tak samo jak teraz przeciwnicy PO...