Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:
przyznam, że nie słyszałem o tym, no ale cóż...takie mamy media niezależne
Nie słyszał jakiejś tam wiadomości - wina mediów

Człowieku, idź już sobie
konto usunięte
2012-04-30, 16:11
BongMan, bo w mediach mnóstwo takich rzeczy się zataja, i nie będę dalej próbował ci tłumaczyć, bo uważam cię za przygłupiego ćpuna, który ma ciasną dupę i silny okrężny ust, dzięki czemu ty możesz po mnie jechać do woli, a gdy ja spróbuję się bronić to jeden z modów wpada w furię i grozi mi warnami
Zataja się specjalnie po to żeby jakiś bezmózgi fanatyczny pisowiec nie przeczytał

Ale ktoś inny przeczytał i cię o tym poinformował. Czyli jak ta informacja była zatajona?
konto usunięte
2012-04-30, 19:43
BongMan napisał/a:
Zataja się specjalnie po to żeby jakiś bezmózgi fanatyczny pisowiec nie przeczytał
Ale ktoś inny przeczytał i cię o tym poinformował. Czyli jak ta informacja była zatajona?
była zatajona w mediach głownego nurtu kontrolowanych przez PO, dotarło czy mam prosić terapeute downów o konsultacje w celu wytłumaczenia ci tego...chociaż thc tak przeżarło ci hipokamp, że już nic nie pomoże
konto usunięte
2012-04-30, 20:40
BongMan napisał/a:
Typowa gadka stukniętego fanatyka. Masz na to jakiś dowód, przesłanki lub poszlaki? Czy tylko tak pie**olisz? Tobie potrzebny jest terapeuta skoro wypisujesz takie kretynizmy...
skoro nie mówiono o tym w telewizji, tak jak o mnóstwie innych machlojek tego rządu to chyba wszystko jasne.